6.1.2008

Loppiaisen kunniaksi BAT järjesti omalle väelleen epäviralliset agilitykisat. Meg meni hienosti kepit avokulmasta, mutta kontaktit rullaa nyt läpi, kun Pete juoksee kunnolla ohi. Pitää tehdä nyt helpoksi ja paljon onnistumisia lätkän kanssa. Vauhtia oli hyvin! Myös pituutta pitää treenata, ei irronnut sille kunnolla, kun sen jälkeen käännyttiin samaan suuntaan takaisin puomille. Siinä pitää muutaman kerran heittää palloa että tajuaa lähteä reilusti eteen. Ja että Pete muistaa käyttää kättä paremmin. Illalla tarjottiin kahvit ja herkkuja tokoringille Renksun hallissa evl-ykkösen kunniaksi. Koira oli onnessaan kaikista rapsutuksista ja vain köllötteli. Ei treenattu tietty. Lopuksi Maria ja Tiina neuvoivat näyttelytrimmin teossa ja koiran esittämisessä! Jeeee! Näyttely on 20.1. Lahdessa. Pete vie koiran kehään:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
kehtaisinkohan sitä kysyä konsultaatiota nuihin kontakteihin... Olen itse koittanut (paino sanalla koittanut) opettaa Hipille kosketusalustaa mutta mulla ei ole oikein selvää mielikuvaa siitä miten jatko pitäisi tehdä, ja käsitin että Megilläkin jotain lätkää kontakteilla käytetään.

Oletteko te häivyttäneet lätkän pikku hiljaa pois vai pidetäänkö sitä tyylillä "koko ajan"?

Tätä dilemmaa itse olen pohtinut enkä tahdo päästä yli enkä ympäri asiasta mitä tehdä. Tosin en kyllä tiedä sitäkään tuleeko Hipin kosketusalustasta "isona" alastulokontaktiakaan vai vaan hauska temppu. Hip menee nyt maahan alustan eteen ja siitä luvalla saa käydä hakemassa makkaran kauempaa edestä. Palkka edessä koska onnistuin lahjakkaasti opettamaan Hipille täyskäännöksen puomin alastulolla naksutellessani :o Eli alkoi vahtaamaan mua eikä keskittynyt alas menemiseen.