22.3.2008

Aamulenkki ihanassa lumisessa metsässä auringonpaisteessa. Ihan mahtava keli.


Meg lempipuuhassaan eli vaanimassa sorakuopassa...


Leevi talviturkissa

Wilma-mummo

Leevi


lltapäivällä treenaamassa Hollolan hallilla.
Tein seuraamisharjoituksia, missä paljon käännöksiä. Pete käskytti. Kääntyi oikein hyvin ja iloisesti vasemmalle ja teki paikallakäännökset hyvin. Peruuttaminen on edelleen hakusessa, pelkää että astun sen varpaille (eikä syyttä:) ja pakittaa ihan vinoon. Pitää tehdä pieniä askelia vaan.

Tunnarin teki oikein hyvin eikä edes siirtänyt kapulaa suussa tullessaan takaisin.

Taas koetimme keksiä jotain kivaa noihin pysähdyksiin. Tein ensin pari kertaa kierrättämällä, toimi hienosti. Sitten vein pallon sen taakse ja kutsuin. Kun pysähtyi, päästin pallolle. Teki aika hyvin, mutta ei vielä riittävän hyvin. Sitten peruutin itse juosten ja koira tuli kohti. Siitä pysähtyy myös aika hyvin. Eiköhän tähän jokin jippo löydy.

Paikallapysymisharjoituksessa jätin koiran ikään kuin luoksetuloliikkeessä. Pete käskytti ja koetti saada koiran lähtemään käskystä. Hän oli kaukana ja lähellä koiraa ja käskytti normaalisti ja sitten hihkui. Koira pysyi tosi hyvin ja taas näki, että koira tajusi systeemin eikä enää katsonutkaan Peteä.

Lopuksi Morriksen kanssa paikallamakuu. Nyt ei haistele, mutta siirtyi kankulle pari kertaa. Kävin korjaamassa ja lopuksi pysyi hyvin. Loppuasennon käskytyksessä nousi Peten käskystä, samoin Arjan. Lopuksi teki hyvin, joten pääsin palkkaamaan.

Pete teki vielä muutaman kontaktin ja eteenmenoharjoituksen. Koira ei tehnyt yhtään virhettä eli tietää kyllä systeemin oikein hyvin. Pete lisäsi nyt mukaan pinta-käskyn. Hän ikään kuin antaa koiralle tehtävän suoritettavaksi. Tätä pitää harjoitella paljon ja päästä mahd moneen epikseen mukaan.

Kaiken kaikkiaan koira tuntui vähän väsyneeltä, eikä ihme ollutkaan eilisen 14 tunnin agireissun jälkeen. Päästimme koirat lopuksi juoksemaan eikä Meg siinäkään ollut säpäkämmillään. Vauhtia riitti silti:). Nyt syömään ja huilaamaan!

Kuvat: Aki Heiskanen (Kiitos Aki, ihan huippuhienoja kuvia:)!21.3.08
Pete ja Meg olivat agilitykisoissa Purinalla. Tuloksena oli kaksi hylkyä ja yksi nolla. Molemmilla hylkyradoilla koira meni esteen ohi, ekalla takaaleikatessa pituudesta ja tokalla Pete meni ottamaan vastaan aika pitkälle ja koira kiersi renkaan ja jatkoi siitä sulavasti. Kontaktit koira tuli läpi lähes kaikki:(, mutta muuten Pete oli tyytyväinen. Nollat olivat olleet pienestä kiinni.

Ei kommentteja: