20.1.2009

Tarkkuutta ja TV-analyysia

Kirjoitin tänne eilen, että kauko pelittää. No, ei se nyt niin pelitäkään. Tein nimittäin testin. Pakitin koiran taas maton päähän ja tein koko kaukon. Lopputulos oli, että koira oli nyt 20 cm edessä! Auts. Ennen siis takana, nyt edessä. Syy löytyi seisomisesta istumaan siirtyessä. Se olikin alkanut huijata ja siirtää etujalat kyllä taakse, mutta samalla pyllyä eteen. Se näytti edestä tosi hyvältä. Lisäksi siirtyy ehkä vähän eteen, kun nousee maasta ylös (paino on aika edessä) ja lisäksi ei tee maahanmenoa tosiaan hissinä vaan siinäkin tumpsahtaa vähän eteen. Höh. Haluan nyt, että takajalat pysyy paikallaan! Näin! Siispä alusta. Koira seisomaan ja lattiaharjan varsi vatsan alle. Nyt alkoi sujua istuminen eli sen pitää siirtää etujalat kunnolla varren yli, että onnistuu. Tänään teki loistavasti ilman harjaa. Lisäksi tein maahan - seisomaan -liikettä ja nyt pysyi takajalat paikallaan. Yhden kerran tein koko roskan ja pylly oli ihan samassa paikassa kuin lähtötilanteessa, paitsi että lopussa istumasta maahan siirsi pyllyn taakse. Tämähän on se vanha virhe, mikä tuli esiin. No, lisää treeniä vaan. Lisäksi tein paikallamakuita. Pysyi hyvin minuutin ja sitten kaksi ilman että siirsi kankkujaan kummallekaan sivulle. Hyvä hyvä! Sivulletuloja tein myös sekä kapulan kanssa että ilman. Hyvin tuli suoraan. Tänään analysoin taas yhden telkkaohjelman neloselta. Sen nimi taitaa olla Muodonmuutos tms. Siinä naisihminen laitetaan ensin läpinäkyvään koppiin esille kadulle ja sata ihmistä arvioi ikää. Keskiarvo on aina noin 7-15 vuotta vanhempi kuin todellinen ikä. Se paljastetaan ko naisihmiselle studiossa ja paljastus saa aikaan epäuskoisia ja masentuneita kommentteja. Yleensä naiset ovat ihan ok-näköisiä, tosin ilman meikkiä (tietty) ja vaatteet ihan epätrendikkäitä (trendikäs on sana, mitä käytetään usein telkassa). No, siitä sitten vain kosmetologille, ihonhiontaan, kampaajalle, hammaslääkäriin, vaateneuvojalle ja simsalabim, nainen on kuin uudestisyntynyt. Hänet laitetaan uudelleen koppiin (huom meikattuna, laitettuna ja puettuna muodokkaisiin, paljastaviin asuihin ja korkkareihin) ja taas simsalabim, keskiarvoikä on pudonnut 10-15 vuotta. Asiaankuuluvasti paikalle kiikutetaan myös naisen ystäviä ja sukulaisia, jotka hihkuvat kilpaa innosta. Yhden kerran runsasmuotoiselle naiselle oli puettu ylle ihan kammottava kolttu, missä ns vyötärölinja oli juuri rintojen alapuolella ja levisi siitä alaspäin. Ihan järkky. Sitä sitten kehuttiin ja taivasteltiin uutta, energistä, nuorekasta habitusta. Mitähän meikäläisen iäksi kerrottaisiin, jos nyt tämän näköisenä laitettaisiin koppiin tiirattavaksi. Ei uskalla ajatellakaan... Voisihan sitä rohkeasti koettaa. Koppi vaan tuohon kadun varteen ja naapureilta arvioita. Keski-ikä olisi varmaan 60. Apua. Täytyy laittaa koppiin myös varoitus: "Älä menee lähelle, saattaa purra!"

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...........Huvittavaa Oili, sä arvostelukopissa ; ) Ajattele, jos vaikka pitäis pudottaa ensin raha vaikka 2 ekua ennen kuin saisi alkaa ikää arvuuttelemaan : ) Saiskohan millaset tulot ?! Sitäpaitsi voisi laittaa vielä, että puree varmasti, jollette maksa.... Terkkuja vaan ja paljon hyviä treenejä sekä tv-katselu iloa ; )

Tuija

Anonyymi kirjoitti...

Ei huono idea Tuija:) Ei kun tuumasta toimeen ja rahankeruuseen. Voisin lisäksi laittaa jonkun tekstin: "Arvaa ikäni ja anna ropo invalidille." Ei taitaisi näkyä enää kävelijöitä meidän kulmilla!
Oili