26.2.2009

Huruosasto lisää kierroksia

-
Meg on aina yhtä ystävällinen innokkaille nuorille pojille!
Tänään päivällä oli vuorossa treenit Reijan ja Kamun kanssa.
Aloitin pienellä seuruulla hitaassa, teki oikein hyvin taas! Edes jokin sujuu... :) Ruutu oli hyvä ilman markkeria, nyt jäi vaihteeksi hieman eteen normipaikasta. Tein sitä vielä lopuksi ja viimeisen kerran oli todella hyvä, presiis loistava paikka.
Harjoittelimme kapulan nappaamista. Käytössä oli keskikokoinen metalli, jonka jätin jonkin matkan päähän putken suusta. Lähetin koiran putkeen ja kyllähän se nopeasti nappaa metallin näin. Itse hihkuin ja yllytin. Pari kertaa tein vauhtipalkalla, nyt pudotti aika hyvin, mutta tietysti varoo edelleen. Samoin tein tunnarikapulan kanssa. Sen vain heitin ja päästin koiran perään. Ihan hyvin nappaa ja tulee laukalla takaisin leluun. Kyllähän se koiraa inhottaa ja se pärskii vähän aikaa soraa pois suusta.
Pysähdyksiä harjoittelin myös putken avulla. Menin itse aika kauas putkesta ja pysäytin ja käskin peruuttaa käsi ylhäällä. Kun peruutti hyvin, sai tulla eteen leluun. Toisella kerralla Reija käskytti kun koira oli pysähtynyt. Hyvin kesti paikallaan, sitten sai tulla. Viimeinen pysähdys ja peruutus oli oikein hyvät!
Vielä kokeilin istumista liikkeestä, mutta se on nyt tahmea Reijankin mielestä. Tein sitten vain istumisia edessäni ja yritin palkata vain nopeista. Istuminen ei ole Megin bravuuriliike ollenkaan.
Lopuksi kaukoja niin, että toisella puolella hallia Sami teki agilitya Even kanssa. Todella hienosti keskittyi eikä kertaakaan vilkaissut, kun olin kääntynyt sitä kohti. Teki hyvin, vähän tuppasi kallistumaan eteen m-s. Olin aika kaukana ja Hop-käsky oli nyt ihan mysteeri, siis i-s. Palasin lähemmäs ja teki ihan hyvin. Agilitymeteli ehkä häiritsi uuden asian toistamista.
Tekemistä olisi ihan hirveästi ja kaikkea pitäisi parantaa paljon. Pahimpia ovat nyt nuo kapulan nostot ja sivulle tuomiset. Joten niitä pitää tehdä nyt joka kerran. Yäk.
Lähdimme lenkille treenien jälkeen. Mentiin ihan uutta polkua, mikä olikin tosi kiva. Käännyimme maston jälkeisen peltotien jälkeen oikealle ja sieltä metsien läpi masto kiertäen hallille. Puolivälissä Wilma-mummo kääntyi väärään suuntaan eikä sitä näkynyt missään. On se ihme, että ne aina onnistuvat tässä, vaikka niitä kuinka kyttää. Lähdin itse takaisinpäin ja Reija ja Kamu menivät toista polkua. Pian Reija soittikin, että näkee Wilman menevän aika kyytiä pellonviertä polun alkamiskohtaa kohti. Jatkoin matkaa takaisinpäin ja pianpa mummo ravasikin vastaan paheksuvan näköisenä. Yhtään ei ollut ilahtuneen tuntuinen nähdessään minut. Reija-parka tuli perässä, hän oli tehnyt aikamoisen ylimääräisen lenkin. Kiitos Reija avusta! Siinä mummoa silitellessä sitten Leevi katosi. Reija varmaan oli jo ihan epätoivoinen:) Leevi tuli vastaan pian, mutta meinasi mennä ohi toista polkua, kun ei kuullut eikä nähnyt kiljuvaa meikäläistä. Loppuosa mentiinkin mummo hihnassa ja paappa tiukassa valvonnassa. Voi hyvä ihme näitä rakkaita huruja.
-
-
Lakulla on ilmava juoksutyyli:) Tänään Laku lähti jo omaan kotiin, oli aikas poikki kuulemma!
Illalla on vielä agilitytreenit BAT-hallilla ja sen jälkeen Pete vielä kouluttaa yhden ryhmän. Jaakko vie Megiä, kun Peteltä on juoksu kielletty, samoin lenkkeily. Akillesjänne on tulehtunut ja sen paranemiseen menee viikkoja:(

Ei kommentteja: