15.6.2009

Meg on uusi agivalio, hei agivalio...

Jeeee - Meg on ihka uusi agilityvalio!! Onnittelut ja kiitokset meiltä taitavalle ohjaajalleen Christalle! Meg on myös rutistettu ihan littuun. - Nyt Megula on paitsi uima-, myös agilitymaisteri! Kuva: Arja Heiskanen - Ava-titteli pätkähti SM-kisoista Torniosta perjantai-iltana. Meg oli kolmas ja koska Zenillä ja Vimmalla oli titteli jo, se siirtyi Megille uusien sääntöjen mukaan. Lauantaina Christa teki molempien koirien kanssa hienot, kierrosten nopeimpiin kuuluvat nollat, mutta joukkueen muut koirat hyllyttivät, joten BAT jäi ilman tulosta. Sunnuntaina yksilökisoissa kisa-alusta oli liukas ja Meg pudotti rimoja. Kiitos vielä Christalle hienoista kisaradoista ja Megin mukaan ottamisesta! Onnittelut uudelle maksien SM-kultamitalistille Vimmalle sekä ohjaaja-Niinulle ja omistaja-Jaakolle! Sekä erityisonnittelut myös velipoika Hello Kittylle ja Jukalle hienosta neljännestä sijasta! Ihan erityiserityisonnittelut medien hopeamitalisteille Katjalle ja Kokolle - olitte ihan mahtavia, aaltoja! Sekä tietysti minien kultamitalisteille Jannelle ja Toffelle ja BATin minijoukkueelle hopeasta! Olisipa ollut kiva olla mukana juhlahumussa. Mutta kyllä me vielä! Kiitos kaikille onnitteluista, välitämme ne ohjaajalle myös!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Superonnittelut AVA-tittelistä! Vau :)

t. Mari, Rimma ja Ronja

Iris kirjoitti...

Aika reilun tuntuiset nuo uusitut säännöt, jee!! Onnittelut valionarvosta Megille sekä oikeutetusti ylpeille ja mukaville omistajille!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kaikille osapuolille!
T:Jonna&Tilli

- Tuija - kirjoitti...

ISOT onnittelut teille kaikille, erityisesti Megille AVAutumisesta ! Hienot radat torniossa....vaikka lainaohjaajalla tehtiin töitä : )
Karsintoja odotellessa !
Oili, me varmaan nähdään sveitsissä ; )

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea uudesta tittelistä ja hienoista radoista lainaohjaajankin kanssa! :)
t. Terhi, Voltti ja Tuuma

Anonyymi kirjoitti...

Tosi paljon onnitteluja AVA-tittelistä:)

Jessica, Katla ja Mac

Anonyymi kirjoitti...

Jeee!! IIIIIIISOT onnittelut uudelle AVA:lle Megille sekä tietysti ohjaajille (ja lainaohjaajille:))

-Anne, Toivo ja Viljo-

Aija ja Gini kirjoitti...

Onnea meiltäkin...enpäs eilen tajunnu onnitella ;)