19.10.2009

Ajelua ristiin rastiin siellä sun täällä

-
Viime viikko meni aika lailla työmatkalla Helsingissä ja Espoossa. Treenit jäivät vähiin, mutta Pete kävi kyllä agihallilla lähes joka päivä tekemässä jotain pientä. Ziipu edistyy sukkelasti ja menee jo paria hyppyä ihan ohjattuna. Lelu lentää aina eteen piilosta. Hyvä Zimpulainen! 

Perjantaina pääsimme sentään HOT:n treeneihin.
Meg teki ruutuja, luoksetuloja läheltä ja vähän kaukoja. Zip samoin. Lopuksi kaikki olivat yhtä aikaa hallissa paikalla istumisessa ja makuussa. Vahtasin makuuta, teki oikein hyvin ja keskittyi. Käskytykset ok, ei ennakointia eikä jumitusta. Oli kivat treenit. Ja kylmää, hrrrr.... 

Lauantaina oli piirin agijaoksen treenit, mitkä veti Rannikon Timo. Ennen Megin vuoroa tokoilimme Pennalan kentällä Arjan ja Zacin sekä Sadun ja Essun kanssa. Meg teki seuruun (vinot pa:t ja vino muutenkin johtuen edistämisestä:). Ei haittaa. Ruutu oli oikein hyvä, samoin merkki. Tunnari oli hyvä, vaikka meni aika rivakasti kapuloille. Kaukot tein kaukaa. Ekan maasta istumisen teki seisomiseksi, muuten oli hyvä! Meg oli tosi iloinen koko ajan ja taas tuntuu että ovi on löytynyt. Ehkä se ovi vielä saadaan aukikin!
 

Zipu teki taas luoksetuloa ja kaukoa pienellä noutokapulalla. Lisäksi haki ruotsalaismetskun, jihuu! Ensin jätti, mutta lähti takaisin hakemaan ja toi ihan loppuun asti. Tosi mukavaa. Sivulle tulojakin tehtiin. Niissä se hyppää, mutta asenne on hieno, joten viis veisaan loikkimisista. Vielä tehtiin tunnari, minkä myös haisteli hyvin ruohikosta. Se on hauska kun sillä on niin kiire takaisin! Se edelleen leikkii ihan hurjan hyvin ja keskittyy myös yhdessä tekemiseen, oli häiriö mikä tahansa. Tai no ehkä ei ihan mikä tahansa:)
Sunnuntaina tein Zipulan kanssa pientä seuruuta eteisen seinää pitkin. Aika hienosti se hiffasi. Satu katsoi vierestä ja kehui että näytti taitavalta. Siinä se ei enää pompahtele, vaan oikeasti seuraa mukana. Menen niin lähellä seinää, että pysyy suorassa. Tuntuu, että on taas edistynyt tämä touhu johonkin. 

Nyt olen taas työmatkalla toista yötä, tällä kertaa Mikkelissä. Viime yö meni Lappeenrannan Cumuluksessa. Pitäisköhän tehdä vertailuja? No: Cumuluksessa on tosi ystävällinen palvelu! Innostuin sauna-ajatuksesta sunnuntai-iltana saavuttuani, mutta sauna ei ollutkaan pettymyksekseni päällä. Respan täti laittoi sen kuitenkin heti päälle ja niin vain pääsin yksityissaunaan! Lisäksi kävin uimassa altaassa ja vähän jumppasin. Ihan luksukselta tuntui. Jotenkin tuntui, että siellä kaikki järjestyisi, mitä ikinä keksisi pyytää. Huone oli ihan ok, mutta tässä Sokos-hotellissa on kyllä uudemmat kalusteet ja kylppäri vaikuttaa ihan uudelta. Suihkusaippua on helpommassa telineessä ja pyyhkeet ovat paljon muhkeammat. Palvelu ei ole niin huippuystävällistä vaan sellaista persoonatonta. Molemmissa on todella hiljaista. Aamiaisesta en vielä tiedä, mutta Cumuluksessa oli ihan ok. Ei tosin niin mahtava kuin Hgin Seurahuoneella, mikä on ihan lemppari. Se on sellainen ihana vanha, restauroitu paikka, missä on ihana vanha sali ravintolana ja huoneissa leveät ikkunalaudat, mihin mahtuu istumaan ja juomaan punaviiniä:). Ja ihana aamiainen!! Kyllä silti näistä kahdesta Cumulus vie voiton, koska löysimme Respan aamutädin kanssa yhteisiä koiratuttuja Kirkkikseltä! Hupaisaa. Mutta silti: olisipa kotona!
Pete saa koirista seuraa öiksi, sillä kaikki nukkuvat silloin sängyssä, kun jompikumpi meistä on poissa... Zimpu nukkuu ihan hipihiljaa. Siitä tulee Peten uusi sänkykoira, kun Wilmasta aika jättää. Meg on myös ihan ok, mutta saattaa herättää ilahtuneena keskellä yötä. Apua, nyt tuli koti-ikävä:)

1 kommentti:

Eeva kirjoitti...

Hei!
Jos vielä tulet Mikkeliin ja haluat välttyä 'hotellikuolemalta', niin äkkiä me saadaan porukka kasaan, että voit vetää meille tokotreenit. :-)