6.12.2009

Lakeurella triplanolla ja tuplavoitto

- Lauantaina kävin pikaisesti treenaamassa tokoa Pennalassa. Megin kanssa tein hallissa lättänämerkin kiertoa putken kautta. Ensin putkeen, sitten kierto, putkeen jne. Tein yhden pysäyksen merkillä ja jäi ihan oikeaan asentoon. Sen jälkeen olikin sitä mieltä, että sinne pysähdytään aina. Pitää vielä tehdä kiertoja loppuun asti. Ulkona tein ohjatun molemmat suunnat, teki tosi hyvin. Lopuksi vielä kauko. Nyt m-s oli hyvä pitkältäkin matkalta, mistä palkka. Sitten m-i, mistä tulikin m-s. Se on nyt sitä mieltä, että tehdään sitten aina seisominen maasta. Ups. Zipun kanssa hallissa tein askel kerrallaan -seuruuta ja johteen ympäri kiertoa. Nyt se kuvittelee, että aina pysähdytään, siis kahden kokeilun jälkeen... Meg oli maassa ja vähän vinkui. Ja niinpä Zipukin sitten vingahti lähtiessään kiertämään. Apua. Lopetin heti ja piiskasin itseäni typeryydestä. Kuumentaa nyt pentua agihallissa Megin avustuksella. Pöljä. No, ehkä opin jotain. Tai sitten opetin pentun ääntelemään. Voi kurjuus. Viikonloppua vietettiin Seinäjoella kummipojan synttäreitä juhlimassa. Olimme tosi hyviä vieraita neljän koiramme kanssa. Ensin Leevi kusaisi villamatolle. Sitten Wilma kakki parketille. Pian sen jälkeen pissasi nukkamatolle, vaikka oli juuri käynyt ulkona pissillä. Ruuan jälkeen se oksensi parketille. Onneksi Luostariset ovat itsekin koiraihmisiä, mutta silti: kutsuisitteko meidät yökylään? :/ Meg kuten Zipukin sen sijaan käyttäytyivät hienosti: söivät luita, olivat sentään suht rauhallisia eivätkä jättäneet mitään eritteitä jälkeensä:) Zipu leikki hienosti myös lasten kanssa ja muisti käyttää nuollessaan vain kieltään eikä myös hampaitaan niin kuin yleensä. Sunnuntain agikisat menivät hienosti. Meg voitti kaksi isoa luokkaa ja oli viimeisessä toinen, vaikka mukaan tuli yksi iso ohjausvirhe ja pari pienempää. Hyvä Pete ja Megula!! Zipu oli ihan tohkeissaan hallissa ja oli ihan klonkkuna: se kiemurteli selkä köyryssä sinne tänne onnessaan, hyppi kaikkia vasten ja huusi Peten perään. Pakko oli viedä pois. Illalla kotiintultua juhlittiin itsenäisyyspäivää Peten vanhempien kanssa juustoilla yms herkuilla sekä samppanjalla. Ja katsottiin naisten muotia Linnan juhlista. Olipa kiva päivä ja ilta!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea huikeasta agi-päivästä! Ja sympatiat noista muista :-D

Pia

Anonyymi kirjoitti...

Tuota voi kutsua jo upeaksi suoritukseksi :D, nollaprosentti alkaa olla enemmän kuin kohdallaan!
Hurrjasti onnea!

Outi

- Tuija - kirjoitti...

~~~~~~~~~~~~WOOHOOW~~~~~~~~~~~~~~
Pete ja Meg \o/ täällä liehutetaan tukaa =) Mieletön vire on parilla.
Niiiin ja voisin ottaakin yökylään....olisipa sit itsellä tiedossa miten vanhat koirat käyttäytyvät....Ihan niin kuin mieleen juolahtaa ; D

Heidi kirjoitti...

Wau hirveesti onnea! Aika hyvä saldo :)Mä olin Fanin kanssa ihan pinteessä Purinalla viikonloppuna. Hyppi kaikkia vasten ja oli todella rasittava. Tajusin siellä ettei se ole enää söpö pikku pentu, vaan pennun aivot isossa ei niin söpössä kropassa (muiden mielipide ei mun) :) Ongelmakoirakoulu kutsuu ;)

Heidi

Jonna kirjoitti...

Onnea hienosta agipäivästä!

Onneks muillekin sattuu ja tapahtuu koirien kanssa vieraillessa :)