20.2.2010

Virolahden karsintatoko pakkas- ja juoksuhuuruissa

-
Aamulla oli railakas 24 asteen pakkanen, kun lähdin ajamaan Virolahdelle. Eikä muuten yhtään lauhtunut, sama astemäärä oli perilläkin. Koska Meg oli juoksussa, pidin sen autossa koko ajan. Välillä kävin lämmittämässä autoa ja pidin lämppäriä päällä. Lenkille ei päästy, koska Meg jäätyi heti kaksijalkaiseksi. Aika juhlaa siis, kuten varmaan kaikilla muillakin. Onneksi sisällä oli lämmin kahvitila. Maneesissa oli myös kylmä, mutta hyvin tarkeni, kun ei tuullut.

Menin siis ihan viimeisenä. Marjo ja Viia sekä eräs keeshond olivat kavereina paikallaoloissa. Kiitos hauskoista jutuista piilossa kele Marjo:)) Tuomarina oli Tommi Varis, jolta ei armopisteitä herunut juurikaan. Mukava ja asiallinen tuomari.

Paikalla istuminen - 9,5
En tiedä, mitä oli tehnyt tuon puolikkaan pisteen edestä.

Paikallamakuu - 9
Sama juttu, en tiedä mitä oli tehnyt. Ainakaan ei ollut kääntynyt lonkalle, kerrankin.

Vapaana seuraaminen - 9
Tuntui hyvältä, mutta pari perusasentoa oli mielestäni vinoja ja jollain lailla näkyy videollakin.

Idari - 9
Samoin oli hyvä ja itsekin kävelin aika hyvin:)

Luoksetulo - 7,5
Tässä Tommi kertoi vähentäneensä varastelusta kaikista jäävistä. Ainakin maasta lähti liikkurin käskystä. Sama vanhan virhe siis tuli esille. Jäävät ja vauhti olivat aika hyviä.

Ruutu - 9
Ihan hyvä merkki ja hieno ruutu, ihan keskelle:)) Sivulletulossa törmäsi jalkaan, mutta siitä ei vähennetty vaan merkille varastamisesta. Ei liikkurin käskystä, vaan varmaan mun hönkäilystä, hitsi vieköön.

Ohjattu - 8,5
Varasti taas merkille kuulemma, mistä vähensi. Muuten aika ok. Meinasi hukata kapulan auringossa ja kun toi, oli selvästi jotenkin epävarman näköinen.

Metalli - 9,5
Oikein hyvä nouto.

Tunnari - 6
Tässä arvasin, että tulee hankaluuksia pohjan kanssa. Ja niin olikin, ei voinut nostaa kapulaa tuosta pohjasta. Merkkasi heti oman ja meni ainakin pari kertaa sen yli ennen kuin toi. Yhden kerran jo lähes otti kapulan maasta, mutta ei voinut tuoda. Ärsyttävää. Shit-areenan treeni odottaa. Tätä on tehnyt kerran aiemminkin ja oli vaikea korjata.

Kauko - 8,5
Mielestäni oli siisti kauko, en tiedä mistä vähensi. Oli ainakin samassa paikassa kuin lähtötilanteessa eikä seilannut.

Yhteispisteet olivat 272,5 pistettä ja niillä 8./18 sija. Tyhmiä pistemenetyksiä tuollaiset ennakoinnit ja tunnaripelleilyt, mutta kokonaisuuteen olin tyytyväinen ja oli taas kiva kisata, vaikken oikein saanut parasta fiilistä päälle. Meg oli vähän kummallinen (oli vähän ylimielinen ja itseriittoinen yllätys yllätys:), mutta se johtui ehkä siitä, etten päässyt yhtään sen kanssa tekemään mitään ennen kuin vasta paikallaolojen jälkeen hetken.

Kisan voittivat Elina ja Sina, onneksi olkoon jälleen kerran! Toisina Christa ja VIP ja kolmantena taas hienosti kärkiporukassa Katja ja Zen, ihan superonnitttelut molemmille. Katja kyllä vahvasti hätyyttää joukkuepaikkaa heti ekalla yrittämällä, tosi upeata! Arja ja Zac tekivät hienon suorituksen ja olivat neljänsiä pistein 282. Kyllä olin ylpeä teistä!!!

Illalla biletettiin Wilma-mummon 16-vuotissynttäreitä. Ehdin juuri nippa nappa kisoista kotiin ajoissa viimeistelemään tarjottavia, vaikka lähdin heti kisan jälkeen ajamaan. Olipa kiva ilta!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea jälleen ykköstuloksesta!

PiaP

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 1-tuloksesta! Kyllä se seuraaminen näytti hyvältä. Kuin myös kiitos seurasta:-)

t.Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut ykkösestä! Meg näytti hyvälle.

Onnittelut myös 16-vuotiaalle supermummelille! :)

t. Ansu & kelpiet

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut ykkösestä!! Hienolta näytti teidän meno :))

-Anne-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ykköstuloksesta! Meg näytti kivalta :)

t. Mari

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea ykkösestä! Hyvältä näytti!
-Sirke