11.4.2010

Pennalassa tokoa ja agia

-
Eilen lauantaina treenattiin Arjan kanssa kentällä ja Satu ja Pete agia hallissa. Kiva ilma, aurinko paistoi ja oli muutama aste lämmintä.

Meg
Ensin teimme ohjatun suuntia. En saanut koiraa edelleenkään tajuamaan, että oikeaan suuntaan pinkominen on se kova juttu, vaan se oli ihan hukassa. Heitimme palloa sen takana oikeaan suuntaan, mutta alkoi kytätä sitä. Teimme sitten niin, että annoin sen hakea kapulan, kun teki kaaren kautta. Sijoituin suunnan mukaisesti ja otin sen itseni kautta ja lähetin sitten kapulalle. Ihan hyvin teki. Pääasia on, että se ymmärtää lähteä kunnolla kuhunkin suuntaan eikä kurvaa suoraan merkiltä keskimmäiselle.

Teimme myös tunnarin normikapulamäärällä, mikä oli ok. Samoin tein kaukoa läheltä ja kaukaa pelkällä ääniavulla, teki aikas hyvin ja keskittyi hyvin. Agissa Meg pääsi tekemään ihmisnuolia, mitkä teki hyvin.

Zip
Zipula teki tokossa sivulletuloja, mistä kaikista palkka. Vielä tein liikkeellelähtöjä, mutta nyökkäsi taas. Vapaassa seuruussa tekee ihan ok.
Näytin Arjalle luoksetulon stoppeja ja maahanmenoja ja sain myönteistä palautetta:) Näyttää kuulemma hyvältä.
Ruudussa oli markkeri, samoin merkin takana. Toimii hyvin myös merkillä. Paikallaolot Zip teki sekä seisten, istuen että maaten. Hienosti pysyi ihan liikahtamattA, vaikka pyörin siellä ja täällä. Kivat treenit, minkä lopuksi teimme vielä lenkin Sadun kanssa käärmeitä vahtien. Ne kun ovat jo Nastolassa olleet hereillä. Itse en ole niitä koskaan pelännyt, mutta koirien takia hirvittää.

Tänään sunnuntaina oli SM2010-ryhmän treeni Pennalassa. Timo R koulutti. Olipa kiva olla ulkona auringossa. Zip oli myös mukana ja löysi lenkillä mieleistään seuraa Stidistä:) Tein sen kanssa vähän liikkeelle lähtöjä niin, että lelu oli kainalossa ja sieltä pudotin sen suoraan sille. Tuntui toimivan, tätä pitää jatkaa. Lisäksi se pääsi tekemään vähän treenirataa, missä oli jaakotus ja poispäinkäännös. Teki aikas hienosti!

Meg paineli ihan rivakasti. Hyvin se luki Peten ohjausta. Pari kurvia meni pitkiksi Peten tahmeudesta johtuen (Peten kommentti). Lisäksi Meg lähti kaikki kerrat Aalta, kun Pete jätti sen sinne yksikseen. Sitä on pakko päästä treenaamaan ja muistuttamaan. Kiva päivä mukavassa seurassa! Klikkaa Treenivideo


-

Ei kommentteja: