9.6.2010

Kivaa kun aina tulee uutta pohdittavaa...

-
Keskiviikkona oli P-HAU:n pentutreenit Pennalassa. Zipu pääsi myös tekemään ja tekikin tosi hienosti pientä rataa. Tehtiin myös kontaktia ilman lätkää ja kas vain, se teki hienosti senkin. Se on pohtinut asiaa selvästi! Nyt meillä on kepit pihassa ja Pete pääsee treenaamaan niitä joka aamu vähän. Kulmat ovat jo hyvällä mallilla!

Illalla käytiin Jutan ja Mokan TK1-bileissä Pikku-Veskulla ja sen jälkeen vedettiin vielä iltatokot Arjan ja Zacin kanssa perhepuiston nurtsilla. Bileissä Zipu luikahteli muina naisina ruikuttamaan ja varastamaan nakkeja juhlapöydästä ja lasten käsistä. Aika ketku.

 
Meg

Ohjatussa kiersi oikealla olevan merkin kautta kapulalle, joten varmaan oli oikein hyvä:) Jontehan käski käyttää tötteröitä apuna suunnissa - tää ei vaan ollut suunniteltu juttu ollenkaan. Vasemman kapulan haki kyllä käytyään ensin etsimässä sitä ruudusta... Toisella kerralla vain sanoin hae, jolloin haki tosi hienosti ja kovaa kapulan ja pääsin palkkaamaan.

Tunnarin
teki hyvin. Arja laittoi kapuloita ruohikkoon kolmeen riviin. Kun oma tuli kohdalle aika pian, nappasi sen heti ja toi iloisena. Hyvä!


Ruudussa
meni yli. Odottelin, josko korjaisi, mutta jökötti vain siellä. Käskin uudelleen ja sitten taisi korjata vai tulikohan se ensin kohti. Tuon jälkeen tein monta toistoa ja joka kerta korjasi nyt itse ja toisessa osiossa taisi tehdä kaikki oikein ainakin syvyyssuunnassa. Kun vaihtelin lähetyspaikkoja, tuppasi menemään siihen, missä oli ollut toisesta suunnasta. Teki kyllä oikeinkin. Tein vielä loppuosan, missä Arja huuteli käskyjä yms mutta ei ennakoinut. 

Luoksetuloja
tein kiertämällä. Ideana oli saada ennakointi esiin. Ekalla kerralla lähti pysähdyksestä Arjan käskystä ja sen jälkeen teki monta virhettä menemällä maahan seisomisen sijaan. Aina jotain uutta korjattavaa tulee:( Teki kyllä oikeinkin lopussa, mutta ennakoimattomuutta ei voitu enää treenata. Huoh. 


Lopuksi käytiin vielä juoksuttamassa koiria rennoiksi nurtseilla. Oli ihana ilta, vaikkei kovin lämmin ollutkaan ja lisäksi hyttysiä on ihan tajuttomasti. Ja ne ovat kiukkuisia. 


--------------------------------


Meillä tehdään kylppäriremonttia kotona eli tarkoitus oli vaihtaa laatat seiniin ja tehdä kunnon kosteuseristys. Tänään revittiin laattoja pois ja tietysti suihkutilan seinistä löytyi kosteutta lattian rajasta ylöspäin:(( Kylppärissä ei ollut ollenkaan vesieristystä, kun ei sitä 90-luvun alussa vielä tarvinnut laittaa. Saas nähdä kauanko menee korjaamisessa kuivaamisineen, etenkin kun lattia on vielä avaamatta. Onneksi se on nyt todettu ja päästään korjaamaan. Ihan kurjaa, kun menee koko kesä. Ja sitten on vielä toinen kylppäri, joka on varmaan vielä surkeammassa kunnossa. Jihuu.  


Mutta jotain huvittavaakin. Olen aina puuhastellut pitkissä punaisissa valoissa kaikenlaista autoa ajaessani. Siinä on hyvää aikaa syödä aamiainen, laittaa ripsiväriä ym tarvittavaa tököttiä, harjata hiukset, näpyttää viestejä, laittaa kengännauhat kiinni, etsiä tarvittavia papereita jne. Joskus oikein odottaa pitkiä punaisia, kun on jotain tärkeää tehtävää. No, näin kerran telkkarista ohjelman, mikä oli kuvattu joissain pitkissä liikennevaloissa. Tuli se nyt mieleen, kun olin jälleen kerran vetäissyt aamiaisen kitusiin eräissä valoissa. Ohjelmassa ihmiset kaivoivat nenäänsä antaumuksella, meikkasivat, söivät ja jopa vaihtoivat vaatteita:)) En siis olekaan ainoa puuhastelija... nenää en sentään kaivele:)


Ei kommentteja: