26.10.2010

Tokotreeni

.
Tänään ti-iltana pitkästä aikaa tokotreeni - eilen pidettiiin ihan totaali huilipäivä kaiken treenin jälkeen.

Otin seuruuta niin että kiihdytin, jos koira jätätti käännöksissä. Palkkasin oikealta. Tästä jäi sellainen epävarma olo. Kädet olivat umpijäässä enkä voinut pitää hanskoja, koska ne olivat eri paria:) Keskittyminen oli ihan syvältä, plääh. 


Tunnarissa vein oman kapulan muiden sekaan. Lähetin noin viiden metrin päästä. Kun ryntäsi kapuloille, muistutin koiraa olemaan siististi. Oli hätäinen, mutta etsi ja pääsin kehumaan rauhallisesti. Löysi oman ja palautti tosi siististi eteen, mistä lähdin liikkeelle, kehuin pitämisestä ja vapautin. Hyvä Zip! 


Metalli oli myös oikein hyvä. Otti epäsiististi eli vähän lennätti, mutta palautti hyvin eteen (jäi ehkä aavistuksen taakse), mistä vapautin ja pyöritin ympyrällä. Kehuin taas pitämisestä ja vapautin vauhdissa. Olipa kiva, kun onnistui noin hyvin!


Ohjatussa tein ensin merkin ja palkkasin, sen jälkeen Aija vei kapulat. Nyt oli ekaa kertaa mukana myös keskikapula, mikä oli noin kolme metriä merkin takana. Ziipu meni hienosti merkille kapuloista huolimatta, vaikka niitä vilkuilikin. Palkkasin ja vein merkille, mistä lähetin hakemaan vasemman. Palkkasin vauhdissa. Vielä kerran lähetin merkille (keski- ja oikea kapula oli paikallaan) ja meni tosi hyvin, mistä iso palkka. 


Hyppynouto oli paras ikinä. Hyvin kuunteli ja otti kontaktin heti käskyn jälkeen, otti kapulan siististi ja palautti supernopeasti eteen. Pyöritin taas ja palkkasin. 


Kotona ennen iltaruokaa teimme vielä muutaman istumisen (autoin tosi paljon) ja kaukon läheltä.  Huhhuh, näissä on kyllä vielä puuhaa tosi paljon. 

Ei kommentteja: