31.12.2007

Tokoa Hollolassa ip Markon ja Marian kanssa. Ohjattu ihan ok, merkille meno vähän löysä, hidasti lopussa raville pari askelta ja vähän huolimaton loppupaikka. Liikkeenomaisesti tehtynä siis hidastelee. Tähän pitää miettiä jotain... Lelu aina merkin taakse? Ei aina innostu siitäkään. Ruokakuppi? Sitä ei ole kokeiltu. Pallo takaapäin ennen merkille ehtimistä? Joku muu heittää lelun? Apua. Ruutu oli oikein hyvä sekä liikkeenomaisesti että vapaasti, markkerin kanssa ja ilman. Merkille myös tässä hidasteli, kun Marko käskytti. Marko läksytti myös meikäläisen etukäteispuuhaamisesta eli siitä, että pidän koiraa parista niskakarvasta ja kysyn "missä piste". Eli tästä eroon jo. Tunnari oli hyvä, etsi tarkasti ja oli tyytyväisen näköinen. Kaiken kaikkiaan oli vähän toisaikaisen oloinen, ehkä harvinaisen pitkän aamupäivälenkin takia. Tai monen perättäisen treenipäivän. Mutta silti teki ok. Oikein menestyksekästä tulevaa vuotta kaikille! Tämä vuosi oli kyllä harrastuksellisesti hyvä meille: Meg alkoi tokossa kilpailla ja nousi evl:aan (tavoite ylittyi roimasti) ja agilityssa kolmoseen. Saapi nähdä, mitä vuosi tuo tullessaan... Kiitos kaikille meitä jeesanneille!

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta 2008!
Tää alkanut vuosi tuo teille kaksi valionarvoa ja that´s it!
Treeneissä nähdään!

Anna kirjoitti...

Hui, tehän treenaatte kovaa! Mut näkyy kyllä hienoissa tuloksissakin. Onnea huikeista luokkanousuista, aikamoista tahtia ylöspäin.

Nähdään tokopäivässä, tuon molemmat otukset paikalle patsastelemaan. Saulikin pitää kurittaa kerrasta oikeaan lajiin ;) Täällä on niin paljon kennelyskää liikkeellä, että en ole sitä uskaltanut pitää agikisoissa mukana, Nella se vain on mennä viilettänyt.

Terkkuja,

Anna

Anonyymi kirjoitti...

Vau, teilläkin on oma treeniblogi :) Pitää heti laittaa suosikkeihin :))

Treeni-iloa + Onnea ja Menestystä Uuteen Vuoteen 2008!!

-Anne ja Toivo-isukki-