12.2.2008

Kotitokoa. Kaukoja pariin otteeseen seinän vieressä, oli oikein yritteliäs ja hyvä. Lisäksi tein kapulan noutoja. Jos asetteli paremmin suuhun, keskeytin ja pyysin hakemaan uudelleen. Vähän piti muistuttaa pidä-komennolla, mutta hiffasi kyllä heti. Toi myös metallin hyvin ja piti kunnolla kiinni, kun muistutti. Hyvät pikkutreenit. 11.2.08 Iltamyöhällä tokoilua Asikkalan maneesissa Arjan kanssa. Olipa mahtavasti tilaa, kiva treenata. Tein ensin ohjatun liikkeenomaisesti. Etukäteen päätin, että jos ei mene kunnolla merkille, kutsun pois ja lähetän uudelleen eli saa hakea, jos merkki täydellinen. Ja se oli! Kovaa merkille ja asettui sinne kohtisuoraan. Haetin molemmat puolet ja kumpikin merkki oli täydellinen. Hienoa! Luoksetulo ei ollut kovin hyvä, olisi voinut pysähtyä nopeammin. Arja kommentoi, että käskysanani "seiso" on liian lepsu ja pitkä. Kokeilin sanoa "sei-SO" terävästi ja se oli parempi. Tein muutaman pysäytyksen lyhyeltä matkalta ja se toimi hyvin. Tätä on tehtävä paljon. Ruutu oli jotenkin hassu, meni ekalla kerralla oikeaan reunaan (lähetin oikean käden puolelle). Merkki jäi ainakin kerran vajaaksi, minkä korjasin. Kun onnistui, pääsi ruutuun. Muut ruudut parempia- keskelle ruutua. Toisella kerralla meni saman tien maahan... Hyppynoutoa metallilla ja puulla. Hyppäsi hyvin takaisin, mutta metallia järjesteli ensin. Toisella kerralla onnistui paremmin ja puulla erinomaisesti. Lopuksi tein kaukoja niin, että hyppy oli koiran oikealla puolella. Ihan ok teki, tosin voisi ajatella enemmän taakse. Mukavat, tehokkaat treenit. Kiitos Akille kuvaamisesta!

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Täälläpä mielenkiintoinen blogi! :) Harjoittelemme myös tokokisoja varten, tosin vielä ihan alokasluokassa. Vihreitä ollaan, joten vinkkejä otetaan mielellään vastaan :D.

Semmoinen tuli muuten treenauksesta mieleen, että kannattaisiko treenata vähemmän eri liikkeitä per treenikerta? Yhden liikkeen opettaminen kerrallaan on tehokkaampaa oppimisen kannalta. Toki ennen kisoja on hyvä testata kaikki.

Tiina kirjoitti...

Meidän blogi on muuten sirkjarv.vuodatus.net , ei tullut tuohon nimeen mukaan.