31.5.2008

Koko viikko on mennyt hössätessä. Olin neljä päivää työmatkalla ja kotona on lisäksi terassi rakenteilla pihalle. Pete on ehtinyt kuitenkin agilityyn pari kertaa, toisen kerran Anjan kurssille ja toisen kerran kävi tekemässä itsenäisesti hyppykuviota eli kääntöjä pitkältä matkalta.

Tänään kävimme Arjan kanssa Patoniityssä ottamassa vähän tokoa. Tämänkin kanssa on ollut vähän motivaatio hukassa, kun SM-kisat jäävät väliin juoksun takia.

Tein ensin seuraamisen, joka oli ihan TP eikä BH:)! Hyvä.

Kuvat: Aki Heiskanen

Seuraavana otimme ohjatun, joka oli myös oikein hyvä. Lähetin käskystä merkille, joka oli ok - siitä palkka. Sitten leikkimällä merkille, jonka ekan vetäisi yli kohti oikeaa kapulaa. Kutsuin pois ja lähetin vauhdissa uudelleen. Nyt oli ok, jonka jälkeen sai hakea vasemman. Nouto oikein hyvä, mistä vauhtipalkka.





Teimme myös kaukon noin 10 metristä. Laitoin tötsän pyllyn kohdalle, ettei poikittaisi oikealle istumasta nousemisessa. Teki oikein hyvin, ainoastaan jokin liike meni kaksoiskäskyyn, kun kuunteli takana kuvaavaa Akia. Silti yritti todella keskittyä eikä vilkuillut taakse. Tosi kiva. Eikä poikittanut!



Luoksetulossa pysäytin kovasta vauhdista. Pysähtyi erinomaisesti, mistä lähetin ruutuun koirasta nähtynä oikealle. Ei meinannut millään löytää ruutua, mutta lopuksi pääsi perille, mistä palkkasin. Tein lopuksi vielä lähetyksiä ruutuun sekä yhden lähetyksen merkin kautta. Ruudussa oli Arjan markkeri. Teki loistavasti!



Mahtavan kiva treeni! Leppoisaa seuraa, upea keli ja juuri meitä varten leikattu nurmikko!


Ei kommentteja: