4.6.2008

Olen taas ollut työmatkalla, eilen myöhään tulin kotiin. Sunnuntaina olin Arjan ja Zacin seurana A- ja L-pentujen tapaamisessa Pyörönmaalla Ninan ja Peten luona. Ohjelmassa oli tokoa, hakua, jälkeä ja lampaiden katselua. Olipa kiva reissu.Paljon lisää kuvia linkistä http://picasaweb.google.com/oilijapete/AJaLPentuja.

Treenasin Peten avustuksella vielä eilen illalla. Megillä on nyt juoksu supertyrkky-vaiheessa, mutta se ei tahtia haitannut.

Tein ensin seuraamista, mikä meni ihan harakoille, kun koira oli niin innoissaan, että edisti ja hössötti. Ei haitannut yhtään:)
Metallinoudossa oli myös niin innoissaan, että loikki ja hyppi tavoitellessaan kapulaa jo kädestä... Haki hyvin, laitoin kiertämään puita ja estettä yms hauskaa.
Tunnarissa Pete piilotti oikean kapulan vähän ruohon alle. Nyt teki erinomaisesti nenätyötä ja riemuitsimme pitkän aikaa oikean kapulan löydyttyä.
Kaukot sujuivat myös kuin elokuvissa (onkohan toko-elokuvia tehty...). Palkkasin pallolla ekasta istumisesta, sitten palkkasin ekasta seisomisesta, sitten istumisesta ja seisomista, missä ei poikittanut yhtään!

Olipa kivaa!

Ei kommentteja: