18.5.2008

Tänään oli agilityn piirinmestaruuskisat Asikkalassa. Ilma oli aikas kylmä, onneksi ei ihan satanut.

Pete teki ensin voittonollan agilityradalla muutaman hiuksia nostattavan kohdan jälkeen; Megs oli tarkkana ja pelasti tilanteen kotiin. Muita nollatuloksia piirin koirakoille ei tullut, joten jos hyppis onnistuisi, olisi mestaruus varma. Nolla tuli siitäkin ja sitä kautta piirinmestaruus! Hyppyradalla jouduttiin muuten uusimaan voitosta kahden parhaan ajan ollessa presiis sama. Uusinnassa Meg sai kiellosta vitosen ja Säde hyllytti. Onneksi olkoon piirinmestarille!!

Kuvat: Aki Heiskanen (kiitos Aki taas:))!









17.5.08
Agilitykilpailut Asikkalassa Vesivehmaan koulun kentällä. Agilityradalla putosi rima ja lisäksi koira rullasi jokaikisen kontaktin läpi. Toisella radalla rullasi A:n, jolloin Pete otti sen uusiksi ja keskeytti siihen. Illalla vielä Pete tuomaroi joukkuepiirinmestaruudet ja meni itse nollakoirana. Nyt kontaktit olivat ok. Nyt on pakko huomisen jälkeen ottaa taas kontaktikertausta ja mennä epiksiin treenaamaan.
Onnea Tarjalle ja Padille jäljen ykkösestä ja SM-kisalipun lunastamisesta! Hienoa!

16.5.08
Olimme Hollolan kentällä tekemässä BH-kokeen tottisosuuden. Tein Kristiinan ja Armaksen parina; hekin ovat tulossa kokeeseen. Arja jeesasi tuomarina. Koe meni oikein hyvin ja nyt on paljon helpompi lähteä kokeeseen, kun edes tietää, mitä siellä pitäisi tehdä. Kun nyt vain muistaisin nuo askeleet laskea.

15.5.08
Agilitytreenit Ojangossa, Anja koulutti. Kenttä pölysi tosi paljon ja lisäksi paikalla oli kauhakuormaaja pitämässä meteliä. Kisanomainen treeni, missä Pete klaarasi viimeiselle esteelle, minkä hyllytti. Lopuksi tehtiin vielä perustreeninä pakkovalsseja ja twistejä, ihan hyvä.

14.5.08
Tein kotipihalla seuraamista ja kaukoja sekä pari pysähtymistä. Pete oli häiriöapuna. Oli aika pälyilevä alkuun, mutta kun huomautin, teki tosi keskittyneesti ja hyvin, mistä iso palkka.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mega-mega onnittelut Petelle ja Megille vielä tätäkin kautta!! Huikea parivaljakko olette!

Arja, Aki & co

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi vau! Hurjan paljon onnitteluja piirinmestarille! :)

t. Ansu & kepukat

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea piirinmestaruudesta! :)

t. Terhi, Voltti & Tuuma