16.6.2008


Kuva: Juha Lehtikangas

13.-15.6.08 SM-Varkaus

Kiireisen viikon jälkeen pakkasimme remonttipuuhien ja -tavaroiden keskellä välttämättömät kamat Pösseliin ja kurvasimme Varkauteen.
Perjantain iltakisa oli Peten ja Megin ensimmäinen kolmeen viikkoon ja meni yhteistä säveltä etsiessä. Meg toimi hienosti, mutta Petellä oli starttiongelmia eikä ohjaus ollut kovin sulavaa, joten suoritus päättyi hylkäykseen.

Perjantai-illan vietto viehättävän hotellimme karaokebaarissa tuotti tulosta, sillä lauantain joukkueradalla meno oli jo aivan eri näköistä. Rata oli nopea ja hyvin ohjattu, mutta yksi rima putosi. Petelle tuli tuossa kohdassa vähän kiire ja koira jäi selän taakse. Asia harmitti Peteä todella paljon, sillä ilman virhettä joukkue olisi sijoittunut aivan kärkikaartiin Christan ja VIPin sekä Jannen ja Emmin tehdessä nollat! Jannen ja Röllin tuloksen ollessa 10, oli BAT viitostuloksella kahdeksas. Joukkueita oli mukana 43.

Sunnuntaina jatkettiin yksilökisoilla. Peten ensimmäinen rata (hyppis) oli hieno ajan ollessa viidenneksi nopein, mutta taas yksi rima putosi. Tämä oli mielestäni mystisempi pudotus, sillä ohjauksessa ei ollut mitään selvää virhettä. Mukana oli 140 koiraa. Radan jälkeen Pete oli sijalla 31, nopeimpana vitosena.

Finaaliradalla sitten Pete ja Meg onnistuivat hienosti tehden puhtaan radan:)! Aika oli taas hieno, sillä se oli finaalin viidenneksi nopein. Mukana oli 50 koirakkoa. Ajoista ei siis tarvitse olla huolissaan eikä muustakaan, vaan voi hyvillä mielin alkaa valmistautua karsintoihin, jotka pidetään heinäkuun lopulla.

Kaiken kaikkiaan matka oli tosi mukava, joten kiitos erinomaisesta seurasta Sadulle, Pasille, Hannalle, Pekalle, Christalle, Janneille, Sopasille jne! Teidän kanssanne on aina mukavaa - agirodussa ja karsinnoissa tavataan!

Ei kommentteja: