18.7.2008

Lomaa ja remonttia eikä tokotreenejä näy missään...

Heinäkuu on jo pitkällä, kesä on kasvanut kuin rikkaruohot meidän pihallamme. Nyt olemme olleet viikon lomalla ja ihmetelleet remonttimiehiä, jotka ovat loihtineet meille näppärästi uuden takan. Lisäksi olemme siivonneet, lenkkeilleet, nauttineet uudesta terassista ja vieraista sekä kierrelleet huonekalukaupoissa. Tokopuuhiakin olemme vähän tehneet. Ja agilitypuuhia vähän enemmänkin.

Eevan ja Roopen ja Ytyn ja Megin ja Leevin kanssa Tarolanniityllä kukkien keskellä


Ukonilma nousee

Naapurin kivat pikkutytöt tulivat Megiä rapsuttamaan niitylle.


Pete ehti myös veneilemään viikonlopuksi Kallen kanssa Päijänteelle.


Ari ja Pete testaavat upouutta terassikalustoa. On se hieno!


Olemme myös surreet, sillä 14,5-vuotias Wilma-mummomme alkoi yht'äkkiä ontua vaikeasti lenkillä toissapäivänä. Se käyttää kovin huonosti vasenta takajalkaansa ja liikkuu vaikeasti. Lääkärit eivät kuvissa löytäneet mitään vikaa. Eläinfysioterapautti Anna-Kaisa hoiti sitä myös ja epäili, että sillä saattaa olla jonkin törmäyksen jälkeistä turvotusta selässä ja sitä kautta hermopinne. Tai sitten jokin nikaman pieni siirtymä. Nyt ei auta muu kuin seurata vähän aikaa, mitä tapahtuu ja syöttää mummolle särkylääkettä. Onneksi se on oikein pirteä ja yhtä ahne kuin ennenkin. Toivomme kovasti jotain edistystä. Jos mitään ei tapahdu, otamme yhteyttä luotto-osteopaattiimme Allisteriin tai uudelleen Anna-Kaisaan.Olemme surreet myös Peten akillesjänteitä. Ne kuvattiin tällä viikolla ja niissä todettiin paha tulehdus molemmissa. Niihin laitettiin nyt kortisonia ja toivotaan sen auttavan. Onneksi ne eivät ole niinkään kipeät, mutta todella turvoksissa ja kuumat ne ovat olleet. Eikä tämä remontti yhtään ole auttanut asiaa, kun tekemistä olisi niin paljon.

Iloisia uutisia agilityrintamalta:

Pete ja Meg voittivat Agirodussa Ylöjärvellä perjantai-illan kv-kisan ja saivat caciagin! Mukana oli yli 60 koiraa. Ekan radan jälkeen pari oli toisena, mutta hienon hyppiksen jälkeen jättivät muut taakseen! Olipa mukavaa!
Lauantaina avoimissa SM-kisoissa tuli yllättävä virhe sisäänmenossa kepeille suljetusta kulmasta. Meg oli jotenkin epävarma ja puikkasi kakkosväliin. Näin ollen tie finaaliin oli suljettu. Sen sijaan illan isossa, yli 100 koiran luokassa Meg oli toinen.
Sunnuntain joukkueradalla mukavina kisakavereina olivat Jukka ja Hello Kitty, Tiina ja Tippaduulix sekä Anne ja Toivo. Joukkue sijoittui 6. tilalle.

Viime viikonloppuna olimme Tending-leirillä lauantain ja sunnuntain. Paikalla oli yli 60 t-läistä ja meno sen mukaista eli kivaa. Pete koulutti neljä tuntia päivässä ja osallistui myös Oreniusten pitämään treeniin. Meg pelitti hienosti ja oli oikein taitava. Itse koulutin pentutokoa lauantaina ja olin mukana toko-ryhmässä sunnuntaina. En saanut oikein virettä päälle jostain syystä, vaikka kouluttajat Görill Nordve ja Lillian Brenden Norjasta olivat todella mielenkiintoisia.


Kuvia linkistä: http://picasaweb.google.fi/oilijapete/TendingLeiri.

Muuten olen tehnyt vain kotipihatreenejä. Kaikki vierailijat ovat saaneet käskyttää pisteelle menoja yms:) Olen yrittänyt tehdä niistä nopeampia patoamalla koiraa. Ovat olleet erinomaisia harjoituksia. Lisäksi olen etsittänyt kapuloita sekä harjoitellut istumista ja kaukoja. Siinäpä se on ollut, mutta hyvä kun on ehtinyt tehdä edes noita. Kerron harjoituksista myöhemmin, kun innostun...

Nyt yritämme valmistautua agilityn karsintoihin, sen minkä Peten koivet antavat periksi. Pöytää pitää harjoitella, sillä sepä saattaa tönöttää radalla hyvinkin. Kesänjatkoa kaikille, palataan:))

Ei kommentteja: