31.7.2009

ZIP

Taloon on nyt asettunut uusi tulokas, pikkutyttö Zip. Kylläpä se on ihana:) . . Zipulaisen oikea nimi on Tending Occult. Se kasvoi Niemen Elinan luona Iitissä viiden muun sisaruksen kanssa ja saapui meille torstaina 30.7.09. Terkkuja vaan Nomille, Fanille, Kaikulle, Tuplalle ja Speedylle sekä tietysti Elinalle! Tässä sitä opetellaan tuntemaan toisensa. Ensivaikutelma on todella kiva. Pentunen on reipas ja niin kiltin oloinen (jos ei lasketa reidessäni olevaa haavaa, mikä oli varmaan ihan vahinko!:) Zip nukkuu vielä paljon ja valveillaoloaikana touhuaa kovasti. Se tuntuu olevan rauhallisempi ja läheisyydenhakuisempi kuin Meg pienenä. Se ei tunnu pelkäävän mitään ääniä. Olemme käyneet mm Lahden satamassa ja agilitytreeneissä. Molemmissa paikoissa Zip on ollut ihan rento ja leikkisä ensihämmästyksen jälkeen. Eilen pidettiin meillä ristiäisiä ja se pääsi leikkimään pienen Essu-borderterrierin kanssa, joka on neljä viikkoa vanhempi. Hyvin Zip piti puoliaan vanhempaa ja toisinaan kovin päättäväistä Essua vastaan:) . . Heti oppi tavoille - täydellinen terassikoira! . Meg ja muut suhtautuivat ensitapaamisessa pihalla normaalisti: vanhemmille pentua ei ole olemassakaan ja Megillä oli liian kiire omenapuun alle ehtiäkseen paljon pentua noteerata. Meg kyllä on nyt aika lääpällään, se kun pitää pennuista niin paljon. Viime viikon keskiviikkona aloitin loman ja lähdimme saman tien Punkalaitumelle, Hiidenhelmeen T-leirille (kuvia). Mukana oli muita intomielisiä lähes 60 ja mukavaa tietty oli. Elina otti pennut mukaan ja ne saivat siellä roppakaupalla uusia kokemuksia ja kontakteja aikuisiin ja lapsiin. Tokoa oli kouluttamassa Jon Eklöf (juttu) ja agilitya Knuutin Jaakko sekä Leinon Jenni ja Mäen Marko. Lisäksi tarjolla oli jälkeä ja hakua yms. Pete pääsi korkkaamaan muutaman kuukauden tauon jälkeen agilityn ja oli treeneissä neljänä päivänä. Jaloista oli voimat pois ja rytmi hukassa, mutta siitä se lähtee! . .. . Tällä viikolla olemme käyneet mustikassa Maikun kanssa ja saaneet niitä aika lailla! No okei, Pete kävi kanssa. Samoin olimme muuttotalkoissa ja Zipu oli siellä edukseen eli nukkui kaikesta metelistä huolimatta. Nyt on tiedossa paljon paljon touhua pennun kanssa ja tietysti Megulin, jolta eilen Nina napsaisi pois hammaskiveä. Meg oli ihan coolisti, kyllä se on fiksu! - . . . Tänään kävimme vanhainkodissa 87-vuotispäivillä. Zipulainen ei välittänyt haitarimusiikista eikä hälinästä mitään, vaan hurmasi kaikki kiemurtelemalla ihmisten jaloissa. Yksi kyläpaikka vielä ehdittiin käydä jännittävässä kerrostalossa ja siellä se veti sikeitä koko ajan.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa yhteistä taivalta teille Oili ja Pete pennun kanssa! Oili, hieno yhteenveto/juttu Jonten koulutuksista T-leirillä. Kävin lueskelemassa.

-Katja & Zen

Laura kirjoitti...

Samat sanat kuin edellisellä, eli kiitos hyvästä yhteenvedosta ja onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos juttukehuista - sitä oli kiva kirjoittaa ja pitkähän siitä tulikin... :)
Kiitos myös pentuonnitteluista! Hupaisaa taas katsella pienen pennun touhuja.
Oili

Anonyymi kirjoitti...

Samat sanat kuin edellisillä. :) Eli onnittelut uudesta söpöstä perheenjäsenestä ja kiitos yhteenvedosta.

Ansu, Myra ja Kentsu

Anonyymi kirjoitti...

Voih, kun Zip on söpö :)

Onnittelut uudesta perheenjäsenistä

Jessica,Katla ja Mac

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta tulokkaasta :-)

t. Mari, Rimma ja Ronja

Jonna & Tilli kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta uudesta perheenjäsenestä! Mukavia lomapäiviä naskalihampaisen kera.

inari kirjoitti...

Voi että! Onnea uudesta pennusta ja menestystä harrastuskentille!! Borderit ovat siis vaihtumassa isompiin sellaisiin. ;)

-inari (+ borter Martta + koohon Elli)