4.8.2009

Elämää pentusen kanssa

- Janina ja Jaana kävivät päiväkahvilla - ja Zip sai lapsiseuraa Tänään kävimme sosiaalistumiskierroksella kaupungilla: ensin oli kohteena rautatieasema ja sitten veteraanien MM-kisat Radiomäellä. Asemalla Zip katseli kaikkea kiinnostuneena ja heilutti häntäänsä ohikulkijoille. Kuulutukset, hälinä ja junien liike eivät vaivanneet yhtään. Pentunen leikki ihmisten keskellä narulelulla tosi hyvin. Huomionarvoista oli, että kaikki rapsuttelijat olivat ulkomaalaisia:) Menimme vielä aseman edustalle kadun varteen. Pentu ei edes huomannut autoja, kun se löysi jotain mielenkiintoista hajua maasta. Yleisurheilukisoissa tahti jatkui. Zipulainen katseli ympärilleen, haukotteli ja kävi pötkölleen. Ja leikki lelulla keskellä kovaäänisista tulevaa selostusta. Kisoissa löytyi vähän kotimaisiakin rapsuttelijoita. En kuitenkaan jaksanut kököttää siellä kauempaa, kun tuntui, ettei mitään tarvetta ollut enempään totutteluun... Zip tuntuu kyllä tosi rohkealta. Autoilu sujuu myös hyvin. Zip nukahtaa heti kun pääsee häkkiin autoon. Kaupunkinkierroksen kunniaksi kävimme ostamassa uuden hienon klikkerin kaupasta. Aloitimme jo naksuttelun opiskelun.
Zip on aikamoinen rasavilli. Ihan helppoa ei ole saada sitä irti housunlahkeesta saati sitten pysymään siitä kokonaan poissa:) Se tulee mielellään perässä joka paikkaan ja on aina yhtä iloinen. Hassua on myös se, että se leikkii tosi mielellään meidän kanssamme. Se ei ollenkaan omi leluja, vaan pyörii innoissaan ihan lähellä. Kivaa! Meghän vei kaikki pois eikä huomannut meitä ollenkaan. Nyt on leikkiminen niin helppoa:) Ahne Zip on myös. Sapuska maistuu ja vielä ahnehtii lisää väliaikoina. Luoksetulot ovat aika helppoja, kun on namia tarjolla. Tai lelu, kaikki näköjään käy.
Eilen kävimme Arjan kanssa uittamassa koirat. Oli tosi rentouttava reissu. Arja joutui pitämään kolmea kiskovaa koiraa ja itse taiteilin Zip sylissä rannalle. Taiteilin sen takia, että pentunen olisi myös halunnut päästä järveen. Menimme vielä ringin tokotreeneihin, missä tein Megin kanssa pari ruutua ja seuruun. Yhtään ei nyt toko huvita, mutta sunnuntaina on piirinmestaruudet, joten jotain on hyvä tehdä. Taidan olla toko-tauon tarpeessa. Zip sen sijaan nautiskeli paijattavana.
Tänään tein Megin kanssa pihatokoa. Vähän metallia, vähän kaukoja, vähän kiertoleikkejä. Lopuksi piilotin kolme jälkikapulaa pihan reunaruohikkoon. Kaksi löysi hyvin, kolmatta joutui etsimään jonkin aikaa. Kaikista sai hyvän palkan ja viimeisestä iltaruuan. Vielä kun uskaltaisi mennä metsään käärmeiden sekaan jäljelle...

Ei kommentteja: