30.8.2009

Kiireinen viikko... siis töissä

-- Tämä viikko on hurahtanut töiden merkeissä. Meillä molemmilla oli työmatkoja ja se aiheutti pientä sumplimista kotioloissa. Kunnialla kuitenkin selvittiin. Maanantaina olimme ringin treeneissä. Tein vain vähän luoksetuloa pian-käskyllä sekä kaukoja läheltä Megin kanssa, Zipin kanssa vain leikittiin. Tiistaina Pete kävi agihallilla tekemässä pientä käännöskuviota Megin kanssa ja Zipuli paineli putkea. Se ei lähde vielä lelun perään hallissa vaan kääntyy pois ja iskee lahkeisiin:) Keskiviikkona Pete oli myös hallissa, itse olin P-HAU:n agirodun kiitoskaronkassa Sadun kanssa. Torstaina käytiin tsemppaamassa Arjaa ja Zacia pk-kokeissa - ihan meidän ansiosta sai JK1:n... Perjantaina Pete veti HOT:lle agilityn alkeiskuvioita ja itsekin pääsin sinne piirin agilityjaoksen kokouksen jälkeen. Oli kyllä kiva nähdä noin upeita koiria! Lauantaina oli sitten O-pentutreffit, missä mukana olivat kaikki muut paitsi Mix - siis Nomi, Fani, Kaiku, Tupla ja tietty Zip sekä äityli Sina. Markus oli myös Nemon kanssa. Kiva oli kyllä nähdä muita. Zip oli pienin, hieman pienempi kuin Fani. Kaikki leikkivät hyvin ja keskittyivät pieniin puuhiin. Osa oli puuhastellut jo enemmänkin, esim Fanilla oli ihan mahtava sivulle- ja eteentulo:)) Me vain leikittiin ja Zip haki kapulan, mistä se ei laskenut irti... Tänään olimme tsemppaamassa Arjan ja super-Zacin tokoykköseen ja valioksi. Onnittelut vielä kerran Arja!! Kyllä te olette niin hyviä! Pete lähti vielä kisaamaan Ojankoon, mistä tuliaisena oli yksi nolla ja 2. sija. Hienolta näytti tuo rata videolla. Hyvä te! Siinäpä se viikko. Kuvia laitan, kun saamme tekniikan taas pelaamaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Zipuli on hieno...okei Megulikin:-) Mutta miten ihmeessä sä voit muistaa ne pentujen nimet:-)))))

t.Tarja

Arja, Zac ja Morris kirjoitti...

Onnea Pete ja Meg nollasta :) Ja kiitos Oili ja Pete tsemppaamisesta kisoissa :) Otetaan radanylitykset Oili ensi kerralla vähän rauhallisemmin ;)

Me kirjoitti...

He hee Tarja! Muistan kaikenlaista, jopa ihmisten nimiä:))
Arja, olisit EHKÄ pärjännyt kisoissa ilman meitäkin:) Tosin radan jälkeen olisit saattanut löytää itsesi pellolta ilman meikäläisen pelokasta vinkaisua. Harvoin tosiaan tulee ylitettyä junarataa noin vauhdikkaasti. Sai Zipkin heti tuntumaa vauhdikkaaseenn Arja-tätiin:) Tässä jo ihan jännityksellä odottaa tulevia matkoja.