2.9.2009

Hakuilua ja kaupunkielämää

Tiistaina oltiin hakuilemassa Iitissä Elinan, Katrin ja monen muun kanssa. Itse tykkään hortoilla metsässä, samoin Pete, joten homma sopii kuin nappi silmään. Paljon mitään ei touhusta tajuta, mutta hauskaahan siihen on tutustua. Kunhan en vain eksyisi niin usein. Yhden kerran kun piti kävellä poispäin keskilinjasta, niin löysin itseni juuri sieltä - ja olin aikas ällistynyt! Elina jo katselin vähän epätoivoisen näköisenä:) Koskaan en löydä piiloja. Jotenkin oudosti ne on aina sijoitettu niin, ettei niihin eksy vahingossakaan... Pete taas ei eksy, kun sillä on super-gps! Mutta Zip on hyvä! Aloitettiin makkararingillä. Pentunen oli niin innoissaan, että hyvä kun pysyi nahoissaan autossa. Missään muussa paikassa ei ole sellainen. Metsään mentiin niin että rytinä kuului ja siellä iki-ihanien ihmisten luota toisen luo. Nyt se pääsee jo kovempaa, kun on tullut jalkoja lisää. Tauon jälkeen otettiin tuuli-ilmaisua. Sillä hetkellä ei tuullut juuri nimeksikään eikä piiloa löytynyt millään. Pentu vain touhuili ympäriinsä kunnes osui maa-ampiaisiin:( Joku niistä tuikkasi sitä korvaan ja sen jälkeen oli kovin kipeän oloinen ja homma jäi siihen. Käveli ihan köyryssä vähän ja katseli meitä syyttävän näköisenä. Elinan Make kurvasi tuomaan meille puolikkaan kortisonia, tosin Zip oli jo siihen mennessä lähes elpynyt. Sattuuhan tuollainen kovasti. Lopuksi vielä otetiin uudelleen ja nyt oli niin kivaa, eivätkä ampiaiset tulleet yhtään mieleen. Tuuli oli noussut ja molemmat piilot löytyivät nopeasti. Se on hauskan näköinen, kun bongaa piilon. Häntä alkaa viuhtoa ja se ryömii piiloon ihan älyttömän iloissaan. Saa nauraa ihan kuollakseen, kun pentua katsoo. Jeeeee kivaaaa, hihkuu Zipin pitkääkin pidempi häntä. Eilen aamulla Pete lähti työmatkalle. Tietysti Zip ehti jostain napata muovia ja narskutti sitä tohkeissaan. Ei auttanut kuin ottaa se mukaan silmälläpidon alle töihin, missä se onneksi nukkui koko päivän kiltisti. Päivällä kävimme puistossa, mikä oli aika vaikeaa, sillä Zip oli ihan innoissaan ihmisistä. Miten paljon niitä oli ja niitä kaikki piti päästä tervehtimään. Pakko oli ottaa syliin, että ikinä edes päästiin eteenpäin. Mitään se ei pelännyt ja kiskoi liikennevaloissakin remmiä häiriintymättä yhtään rekoista tai muista. Ihan ihmeellistä. Muistelen Megin olleen vaisumpi. Illalla käytiin vetämässä agitreeniä HOTille. Meg pääsi myös vähän näyttämään mallia. Agilitya Zipin kanssa ei paljoa vielä ole tehty, kun se ei oikein lähde lelujen tms perään vieläkään hallissa tai kentillä. Sitä pitää harjoitella ykkösjuttuna. Putkia kyllä tehtiin. Lisäksi ollaan harjoiteltu sivulle tuloja (pomppii namin perässä sinne päin), kosketusalustaa (vauhti on parantunut kovasti) ja avoimen kaukoja namilla. Maahanmeno on nyt niin kova juttu, että haussa piiloillakin käy pötkölleen sapuskaa odottelemaan:) Voi että se on hauska otus. Villi se on kotona toisinaan, mutta uskoo hyvin, kun kielletään. Muisti vain on lyhyt. Huomenna on eka rokotus.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
Olen laittanut sinulle postia tuohon etusivun osoitteeseen, onkohan tullut perille? T. Osmo

Me kirjoitti...

Joo on, kiitos Osmo!!
En ole vielä ehtinyt kunnolla perehtyä, kun kaikki aika on mennyt kaiken maailman piirin koulutusten kanssa ihan tarkkaan yötä myöten, mutta lähiaikoina sen teen. Olen jo katsellut uusia eli käytettyjä kameroita:)) Otan sinuun sitten yhteyttä, jos jaksat vielä jeesata?

Anonyymi kirjoitti...

Meillä myös huomenna rokotukset :-)! Zip kuulostaa aivan yhtä ihanalta kuin veikka-Tupla :-). Toivotaan, että sama ihanuus vain jatkuu ja jatkuu!!!
Terkkuja PiaP

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Pääasia, että posti tuli perille :-)
Jos voin olla avuksi niin se on ilo, eli ota sitten yhteyttä kun on sopiva hetki./Osmo