30.9.2009

Pientä kaikenlaistaEilen tiistaina käytiin Maikun, Karkin ja Meegulan kanssa töiden jälkeen kalorinpolttolenkillä - yhteensä 5 kilsaa harjuilla kiipeillen ja sitten valaistua lenkkipolkua takaisin. Puoli kahdeksan aikaan on jo ihan pimeää:(. 

Pete kävi ennen lenkkiä Megin ja Zipun kanssa treenaamassa agia Pennalan hallissa. Meg teki puomin ja A:n kontakteja, välistävetoja ja vaikeita avokulmia. Hyvin oli tehnyt. Zipu teki putkia, kahta hyppyä (rimat maassa), takaakiertoja ja muuta pientä. Nyt se lähtee jo lelunkin perään.


Tänään kävin HOT:n tokotreeneissä. Puuhastelin vähän Megin kanssa eli tein metallihypyn, mikä oli tosi rivakka sekä luoksetuloja läheltä maasta Megiiii-käskyllä. Arja kommentoi, että teki ne tosi hyvin kiihdyttämällä vauhtia heti. Kivaa! Lopuksi pätkä seuruuta, missä taas keuli. Korjasi hyvin huomautettuna, mutta taas lopussa vähän edessä. No, kyllä se siitä. Koira oli aivan tosi reipas taas. Ovi lähenee... 


Meg oli huvittava, kun Arja treenasi Zacin kanssa ja olin kentällä kommentoimassa heitä. Se makasi pöydän alla ja alkoi haukkua ja vinkua. Outoa, ei ole muistaakseni tuollaista tehnyt:) Kaikki sanoivat, että se haluaa muuttaa Arjan luokse... Nyyh. 


Zipun kanssa tehtiin Arjan avustuksella luoksetuloja. Oikein reippaasti teki. Lisäksi tein metallin, minkä ekalla kerralla hosui ja pudotti heti. Lähti kuitenkin uudelleen hakemaan, mistä vauhtipalkka. Tein vielä yhden, mikä oikein hyvä ja nopea, ei vain laskenut metallista irti ja vaihtanut leluun ihan hetkeen:) Kävimme vielä Sadun ja Essun kanssa viereisessä agihallissa ja tehtiin vähän putkia ja paria hyppyä rimat maassa. Lopuksi käytiin vielä lenkillä koulun kentän takametsässä. 


Pete oli Espoossa Arton kanssa seuraamassa Espoon Hongan ja Potsdamin naisfutispeliä. Kuulemma Euroopan naisten mestarien liigan peliä. Että niin. 


Tänään tein Zipulle treeniohjelman. Siinä on luoksetuloa ja metallia, metallia ja luoksetuloa:)) Lisäksi sain Elinalta ihania Ziipu-kuvia, joita en vielä ehtinyt tänne laittaa. Ilta meni vahtiessa pikkuriiviötä, joka ei suunnitelmistani huolimatta nukahtanutkaan kotiin palattuamme vaan puuhasteli kaikenlaista pientä, mikä vei meikäläisen hermoromahduksen partaalle. Meg on fiksu. Ihana. Kiltti. Kaunis. Älykäs. Ai niin - ja Arja-fani. Kiva päivä kaiken kaikkiaan.

Ei kommentteja: