1.10.2009

Treeniä ja vanhoja vitsejäPete oli illalla agitreeneissä Keravalla Megin kanssa. Me Zipun kanssa lähdettiin tekemään oikein tokotreenit Launeen hiekkakentälle. Tein ruudun ja tunnaria. Ruudun Zipu on nähnyt kerran aiemmin ja tunnaria ei ole kokeiltu. Ruutuun laitoin vain tötsät, en nauhoja. Veimme yhdessä vinkulelun ruutuun, kannoin pennun pois ja sitten päästin hakemaan. Meni tosi hienosti suoraan ruutuun ja sitten äkkiä takaisin. Leikimme ruudussa sen jälkeen. Tein kolme kertaa, joka kerran oikein hyvin! 

Tunnaria varten laitoin Zipun kiinni puuhun ja sen nähden piilotin tunnarikapulan heinikkoon muutaman metrin päähän. Päästin irti ja se paineli heti suoraan kohti kapulaa. Joutui jonkin aikaa etsimään ja teki tosi hyvin nenätyötä, jeee! Kun löysi, nappasi ihan supernopeasti ja tuli kovaa takaisin, mistä isot kehut. Tein vielä kerran, vaihdoin paikkaa ja taas teki aivan mahtavasti:) Olipa hauskaa. 


Kävimme vielä Prisman edessä sosiaalistumassa ja kuuntelemassa kärrykolinoita. Zipu ei välittänyt mistään mitään, mutta halusi alkuun vimmatusti kaikkien ihmisten luo. Muutama ihminen kävi sitä rapsuttelemassa. Olemme joskus miettineet, miten eri lailla eri maissa suhtaudutaan. Keski-Euroopassa kaikki ovat koirien kimpussa silittelemässä ja kyselemässä, mutta ei niinkään Suomessa. Nytkin yksi nainen tuli heti varta vasten iloisena hihkuen katsomaan – hän olikin saksalainen:). Yksi mies oli aikas hutikassa ja vain yksi oli ihan ”normaali”tapaus… Humalaiselta sain hyviä ohjeita: ”varo muita koiria ja heitä sille kapulaa, siitä se tykkää, kun on austraalian shepard”. Oli vaikea olla vakavana. Aikamme tuolla hortoiltiin, mutta koska Zipu ei lopulta tehnyt muuta kuin leikki remmin kanssa vaikka mitä tapahtui, lähdimme pois. Oli aivan ihana kuutamo ajellessamme metsän kautta kotiin. Siinä kuutamoa tuijotellessa muuten tajusin yhden vitsin, minkä kuulin toissapäivänä… ;)) Voisiko siis sanoa, että olin aivan kuutamolla... 


Alla muutama hieno kuva Zipulasta. Kuvaaja on Elina Niemi. Kiitos Elina kuvista, kyllä näkee, että Zipu nautti hoitoviikosta teillä! Ja katsokaa, miten pitkä, ohut häntä ja hassut korvat.- - - - - -

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja jestas miten noi tassut on tuossa ekassa kuvassa! :D
Onpas Zipu jo tosi taitava, kun ruutu ja tunarikin jo menevät. :)

t. Terhi, Voltti ja Tuuma

Me kirjoitti...

Juu evl on kohta hanskassa:)) Noita pitkiä jalkoja olen itsekin naureskellut. Sillä on nimittäin aikas hurjat koivet tällä hetkellä.

Anja kirjoitti...

Ihana väritys ja ilme pikkuisella :o)