12.10.2009

Koostetta

-
-
Viikko on mennyt ihan hujauksessa.

Tiistaina käytiin Arjan ja Sadun kanssa tokoilemassa Hollolan kentällä. Lopuksi tehtiin vielä vähän agia hallissa pentusten kanssa. Putkia ja pari hyppyä (rimat maassa) sivuttaisohjauksena ja kujakeppejä. Zip oli oikein reipas.

Keskiviikkona oli P-HAU:n epikset, missä Meg meni kaksi rataa. Hienot kontaktit!
Torstaina Pete oli BAT:n treeneissä Ojangossa ja me olimme Arjan kanssa Hollolassa. Zipin kanssa teimme luoksetuloa ja ruutua ja vähän sivulle tuloja.

Perjantaina oli piirin agilityryhmän kokous Renksun hallilla, missä syötiin ihan hieman:)
Lauantaina Pete oli kouluttamassa Saaren Tuijan hallilla Espoossa ja lopuksi vielä treenasivat Tuijan kanssa eli myöhään illalla tuli kotiin Megulan kanssa... Me käytiin Arjan kanssa Patarin nurmilla. Tein taas tavallisia juttuja Zipulan kanssa. Tuntuu, että me ihan junnataan paikallaan:)

Sunnuntaina Tarja ja Marjo tulivat treenaamaan Hollolaan Padin, Nomin, Viian ja Tiltun kanssa. Tekivät Arjan kanssa kisanomaisen treenin. Me oltiin kannustusjoukoissa Zipin kanssa - Pete oli kisaamassa Purinalla. Tosi kiva oli nähdä vanhoja kunnon kotkia!! Zipun veli Nomi oli ihana, tosi reipas ja iloinen ja toimi Tarjan kanssa tosi hienosti! Se oli aika iso pikku-Zipuun verrattuna, sellainen kunnon isäntä! Olin jo aamusta lähtien vähän vatsakipuinen ja niinhän siinä taas kävi, että olin kuumeessa iltapäivän ja illan. Toinen kerta viikon sisällä. Nyt pitäisi lähteä työmatkalle, samoin ensi viikolla.

Onnea Suomen tokojoukkueelle MM-joukkuekullasta!! Zipun äippä Sina oli upeasti neljäs!
-
Muutama kuva sunnuntain kotka-treeneistä alla:) Iso koira kuvissa on Zipin idoli Zac.
-
-

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Ihania kuvia :) Nomi näyttää niin isolta Zipin rinnalla.