28.11.2009

Kauheasti tohinaa

-
Tiistaina oltiin tokotreeneissä Kausalassa Tarjan, Elinan ja Katrin kanssa. Tein Elinan parina.

Meg
Aloitin seuruulla. Tein remmissä käännöksiä oikealle ja vasemmalle. Eli käännös oikealle ja pysähdys. Siinä aukesi, mutta ei enää joka kerran. Pari vasemmalle käännöstä oli jo hyviä. Mutta vaikeaa on.
Ohjatussa kierrätin merkin, oli aika hyvä. Molemmat suunnat olivat hyviä. Palkkasin aina merkit.
Luoksetulon tein kisamaisesti, paitsi että seisomisen jälkeen otin suoraan palloon. Elina sanoi, että olisi voinut tehdä enemmän töitä seisomisessa.
Metallinouto oli muuten ihan ok, mutta esteenä oli kaksi agijohdetta vierekkäin ja se oli Megistä outo. Tein ruotsalaisella.
Toisessa osiossa ekana oli ruutu. Merkki kierrättämällä ja palkkaan. Ruudussa oli markkeri, teki tosi hyvin. Loppuosa oli myös hyvä, ei nytkynyt.
Ohjattu uudelleen, oli ok.
Kaukoja läheltä, vähän lintsailee s-i.

Treenistä jäi tosi hyvä mieli, ei ollut mitään kummempia ongelmia.

Zip

Zipun kanssa muutama pikkuaskel seuruuta. Oikein hyvin, mutta alkaa poikittaa kehumisesta. Täytyypi tehdä lisää kotona seinän vieressä. Oli tosi innokas, huh huijaa.

Ruudussa Elina taputti ruutua. Lähetin sinne ja heitin pallon perään. Tosi hyvin keskelle. Sitten pallo keskelle ja päästin hakemaan. Paineli hurjaa vauhtia.
Lopuksi kierrätin kolme kertaa johteen ympäri. Aika hyvin jo hiffaa:) Toisessa osiossa Zip sai hakea metallin, minkä toi hienosti ja sai napata narupallon.
Ajattelin tehdä jotain uutta ja piilotin sille tunnarikapulan. Hienosti löysi maneesissa olevan traktorin takaa, vaikka olin piilottanut kapulan osaksi purun alle. Palkkasin narupallolla, vaikka tietysti viisaampaa olisi palkata namilla, ettei innostuisi hosumaan. Oli kivat ja onnistuneet treenit!

Keskiviikkona Pete kävi treenaamassa agia vähän molemmilla koirilla Pennalassa ja torstaina oli BAT-treenit Keravalla.
Perjantaina olin Reijan ja Kamun sekä Mariannen ja Träpin kanssa tokoilemassa Pennalan hiekkakentällä, missä on tosi hyvät valot. Tein ensin seuruuta, missä nyt muutama hyvä käännös oikealle. Idarissa en osannut kävellä kulmia vaikka kuinka yritin:( Askeleet eivät vain suju. Kävelin ensin ympäri ilman jääviä ja sitten tein jäävät paitsi makuuta, jonka tilalla jatkoin kävelyä. Seisominen ja istuminen olivat hyviä.
Ohjatussa kävi kämmi. Ensin kierto ihan ok. Sitten lähetin hakemaan oikeaa ja viuuh - meni oikealla puolellani olevaan ruutuun. Ja vielä uudelleen. Hitsi kun harmitti. Mistä ihmeestä nyt sen keksi. Näitä pitää treenata! Vasemman haki ihan ok.

Tänään lauantaina Pete ja Meg olivat kisaamassa agilitya Riihimäellä. Ekalla radalla putosi eka rima, toisella hyppiksellä olivat kolmansia ja vikalla radalla Meg törmäsi siivekkeeseen ja rima putosi. Me Sadun kanssa mentiin jo aamusta humputtelutreeneihin Hollolaan pentujen kanssa.

Zip

Molemmat pentuset etsivät tunnarikapulan hienosti ja tekivät ohjatun suuntia:) Satu piti Zipua merkillä ja itse vein pallon yhden kerran ensin oikealle, sitten vasemmalle. Hyvin tajusivat ja hauskaa oli. Toisessa osiossa tein luoksetulon, metallin ja parin askeleen seuraamisia.

Teimme myös vähän agia eli hyppy-putki-hyppy -yhdistelmää rimat tietty maassa. Treenien jälkeen kävimme lenkillä, myös Leevi oli mukana. Menimme suon yli pitkospuita ja toista kautta takaisin. Tällä välin Arjakin oli tullut hallille ja koska hänellä oli iso määrä tunnarikapuloita valmiina maassa, oli pakko koettaa Zipun kanssa:) Ensin se nappasi jonkun, pudotti ja lähti uudelleen. Haisteli kyllä, mutta ei merkannut omaa mitenkään. Tehtiin sitten niin, että vein oman ruohikkoon. Hyvin meni ison kasan ohi ja vielä toisenkin ja etsi omansa. Kyllä se on etevä - ohjaajansa typeryydestä huolimatta...

Vielä menimme kaikki kahville Sadulle ja Vilmalle ja vielä pennut jaksoivat touhuta. Käsittämätön energia!

Ei kommentteja: