23.11.2009

Sataa ja pimenee sekä ulkona että päässä

-
Onpas jäänyt paljon kirjaamatta. Turha yrittää tehdä pikakatsausta kun en osaa kirjoittaa lyhyesti.

To 19.11. Pete oli BAT-treeneissä - oli mennyt aivan pieleen jokin kepeille lähetys. Hyvin Pete kuitenkin toipui ja nukkui jo la-su välisen yön aika hyvin:)

Pe 20.11. oli HOT-treenit. Tehtiin Megin kanssa kisanomainen, mistä katsojien ja omat kommentit alla.

Seuruu - hyvä paikka, elää oikealle käännöksen jälkeen, vino pa 2 askelta oik käänn jälkeen, hitaassa nojaa, Oili huojuu (apua!:)) vino viim pa.
Oili: tosiaan horjahtelin ja koirakin horjahteli - tosi kamalan tuntuista. Lisäksi tuntuu, että edistää. Oikealle käännöksissä aukeaa.

Idari - hyvä istuminen, siinä uskollisen näköinen hehee, hyvä ja suora makuu, viimeinen kulma ei niin hyvä vaan väljä. Koira pysähtyi liikkurin "liike seis" -käskyyn
Oili: kamalat kulmat, en osaa kävellä ja tosiaan lopussa kuunteli liikkuria.

Luoksetulo - hyvä vauhti, valuu seisomisessa, hyvä maahanmeno, vino pa
Oili: viimeinen siirtymä hitaampi ja oikeastaan olin aika tyytyväinen seisomiseen.

Ruutu - hyvä merkki, hyvä ruutuunmeno, haistelee kun ohjaaja kääntää selän, hyvä sivulletulo
Oili: tyhmä tyhmä tyhmä minä!! Olen nyt kierrättänyt koiraa merkillä ja nyt en. Eli annoin sen kierrä-käskyllä pysähtyä itse merkillä. Olisi pitänyt vaan käskeä jatkamaan ja ottaa vauhtipalkkaan. Se on liian viisas minulle ja vielä menen vahvistamaan sen ajatusmaailmaa:(

Ohjattu - ei niin hyvä merkki, menee keskimmäiselle, ei mene vasemmalle
Oili: tässä kostautui ruudun merkki. Meni kierrä-käskyllä laiskalla laukalla merkille. Olisi pitänyt nytkin kierrättää vaan ja palkata vauhdista. Idiootti olen siksikin, että lähes varmasti tiesin, ettei mene vasenta hakemaan esteiden vierestä vaan menee keskelle. Ei olisi pitänyt tehdä! Pölkkypää.

Metalli -ok, hitaampi paluu kuin meno
Oili: koska ohjattu meni miten meni, näkyi tässä. Vire laski. Oili = typerys.

Tunnari - hyvä, palkka vauhdista
Oili: tässäkin vielä meni hitaammin kapuloille kuin on mennyt. Onneksi sentään tässä tajusin palkata.

Kauko - 2 x ylös-käsky alussa, muuten hyvä, ei liiku eikä vilkuile.
Oili: teki istumisen, kun niitä on hinkattu.

Kylläpä ruoskin itseäni kotimatkalla. Pullo punaviiniä ja hyvää ruokaa helpotti kummasti kotona. Tämä harrastus tekee minusta vielä juoponkin.

Lauantaina 21.11. oli piirin agijaoksen treeni Asikkalassa, koutsina Rannikon Timo. Pete meni Megin kanssa heti aamusta.
Kepeillä oli ongelmia, samoin käännöksissä, mitkä tahtoo lentää. Kepeillä siis ei pysynyt, kun Pete irtosi vahvasti oikealle odottamaan putken päähän. Laitan radan tähän pian. Timo sanoi ihan oikein, että vaikka on nopea koira, on aina niitä jotka ovat myös nopeita ja lisäksi kääntyvät hyvin. Joten lisää vaan käännöstreeniä.

Ip mentiin vielä tokoamaan Arjan ja Zacin kanssa.

Meg teki ohjattua, nyt oli hyvät noudot ja merkit palkkasin leluun.

Zip puuhasteli luoksetulon, palloruudun ja noudon. Teki hienosti:) Ruutu tehtiin vielä taputtamallakin eli Arja taputti, päästin Zipun ruutuun ja heitin pallon perään. Ekalla kerralla meni katsomaan nauhan päällä painona ollutta kiveä, mutta toisella kerralla onnistuttiin hienosti. Lopuksi vielä kierrettiin kiva lenkki metsissä.

Eilen sunnuntaina koko päivä meni BATin syyskokouksessa. Illalla käytiin Pennalan ulkokentällä ensin tokoilemassa Peten kanssa. Tein oikealle käännöksiä Megin kanssa niin, että pysähdyin aina käännöksen jälkeen. Lähes joka kerran teki vinot pa:t. Tätä pitää tehdä remmissä lisää, kuten seuruutakin. Ohjattu onnistui hyvin vasemmalle, mutta nyt kun piti hakea oikea, lähti kaartamaan keskelle. Hitsi sentään. Nyt on aloitettava alusta koko homma. Blääääh!

Zip teki pistettä, luoksetulon ja puunoudon. Tehtiin piste sekä pallolla että taputtamalla. Hyvin teki!

Lopuksi hallissa nopeasti Megin kanssa keppejä, missä oli palkka edessä. Ei ollut mitään ongelmia. Zip teki kujakeppejä ja pari hyppyä. Olipa osaksi aika mälsä loppuviikko treenien suhteen. Nyt täytyy vain pitää ovi auki ja jatkaa sitkeästi virheiden korjaamista. Kyllä se siitä, kun lakkaan olemasta niin pöllö. -

3 kommenttia:

Arja, Zac ja Morris kirjoitti...

Sori, mutta mua alko naurattaan toi "Oili huojuu" :-D

Me kirjoitti...

Et ollut ainoa hihittelijä:)) Toinen oli tuo "uskollisen näköinen" idarissa. On meillä hotissa hauskat kommentaattorit...

Nina kirjoitti...

Hei, mä vain kirjoitin kaiken, mitä mulle saneltiin:D