18.11.2009

Kertausta

-
Tänään Pete kävi treenaamassa sekä Megin että Zipin kanssa agia Pennalassa. Molemmat olivat toimineet hienosti.

Zip oli tehnyt keppejä ja irtoamisia sekä takaaleikkauksia ja Meg keppejä ja kontakteja. Sitä ennen Pete oli käynyt lenkillä.

Sen verran jäi vaivaamaan eiliseltä tuo ohjattu, että lähdin töiden jälkeen perässä hallille. Tein valaistulla hiekkakentällä seuruuta ja ohjattua Megin kanssa. Seuruun tein remmissä ja oli tosi hyvä, Pete naksautteli ja kommentoi. Vähän painoi alussa, mutta nostelin jalkoja ja sen jälkeen teki hienosti. Ohjatun merkki oli hieno kierrättämällä, mistä vauhtipalkka. Sen jälkeen hakuja, teki hienosti - ei merkkiäkään epävarmuudesta. Siirsimme vielä keskikapulan lähemmäs vasenta ja silti ihan virheettä. Lopuksi pyysin vielä juoksemaan vasemmalle ennen kapulan hakua. Siinä tarvitsi apua, mutta alkoi taas muistaa. Vielä kävimme lenkillä pilkkopimeässä metsäteillä otsalamput apuna. Olipa kiva ilta:)) -

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Psssst... koskas sunnuntain kuvia saisi edes vilaukselta nähdä ?
Pia - hätähousu

Me kirjoitti...

Auts, meillä oli vain se pikkukamera. Luulen, että Pete kuvasi Heidin kameralla ne yhteiskuvat?? Täytyypi kysyä... Itsekin olen odotellut kuvia, hassua jos ne ovatkin meidän kamerassa:))

Anonyymi kirjoitti...

Aijaa :-)). No, toivottavasti tämä ei ole sellainen kierre, että kaikki vaan odottelee kuvia :-D

PiaP