23.12.2009

Joulunodotustreeniä Kausalassa

-
Eilen ajeltiin Marian ja Riemun kanssa Kausalaan treenaamaan Elinan ja Katrin kanssa. Oli ihana joulukeli, pakkasta taisi olla alle 10 astetta, joten hyvin tarkeni.

Meg
Päätin jo etukäteen tehdä "kylläpäs kaikki on kivaa" -treenit eli leikkiä, laulua ja askartelua näin joulun alla ja kaikki myös oli kivaa! Megin kanssa aloitin luoksetulolla - ensin suora, sitten jätin seisomaan, siitä suora, sitten vielä maasta suora. Kaikissa vauhtipalkka, Katri käskytti. Ja kyllä se juoksikin, ihan päättömästi ympäri ympäri ympäri. Kun paineet oli purettu, tehtiin ohjattu. Merkki oli hyvä kiertämällä, siitä vauhtipalkka. Sitten vein koiran merkille ja lähetin molemmat suunnat - aivan loistavan varmasti teki, mistä vauhtipalkka. Ruudun merkki oli myös hyvä, mistä palkka. Ruutu oli myös hyvä markkerilla.

Toisessa osiossa tein mielenhäiriössä kaukon, missä taas m-i oli vaikea, esitti seisomista tilalle. Läheltä muutama kerta m-i-m-i-m-i ja sitten teki jo kauempaakin. Tunnarissa Katri vei paljon kapuloita 15 metriin sikin sokin. Meni reippaasti, haisteli ok, tosin mielestäni aika hätäisesti ja palautti oikean laukalla. Joten erinomainen treeni kaikenkaikkiaan. Meg oli tosi kiltti (muutamia kierrä kierrä -näykkäisyjä lukuunottamatta... :) ja se on ansainnut paljon lahjoja!

Zip
Ziipulaisella on aina hauskaa. Se kipitti hurjan innoissaan maneesiin ja oli ihan tohkeissaan. Tein sen kanssa luoksetulon, missä palkkasin jalkojen välistä - tuli ihan suoraan ja kovaa. Ruudussa Katri vei pallon paikalleen. Pidin pentua odota-käskyllä paikallaan enkä päästänyt, ennen kuin pysyi minun koskematta paikallaan. Hienosti pysyi! Sitten Katri taputti ruutua ja siinä sama juttu: sai lähteä, kun odotti nätisti. Hyvin meni oikeaan kohtaan josta pallo perään. Noudon tein puulla ja palkkasin vauhdista.

Toisessa osiossa tein kiertoja. Tokalla kiekalla pysäytin. Pysähtyi ihan kuin seinään, josta pallo taakse. Sitten vielä yksi kierto palloon - tässä hidasteli ja odotti superkivaa pysäytystä. Ei passaa paljon noita pysäyksiä tehdä.

Lisäksi tein seuruuta ensin askel kerrallaan. Teki oikein hyvin. Sitten kolmen askeleen seuruuta, sekin oli hyvä. Katri kommentoi, että se on vähän liikuttava, kun seuraa vasenta jalkaa niin tunnollisesti. Odottaa tietysti istumista. Lisäksi tein peruutusta, minkä teki tosi hienosti askeleen verran. Olen sitä kaksi kertaa kokeillut kotona seinän vieressä. Miten se voi tajuta niin pian? Muutenkin se on hupaisa, kun yrittää niin pontevasti olla oikeassa paikassa. Jos erehtyy liian eteen, en ehdi muuta kuin ajatella sanovani "oho" tms ja se on jo itse korjannut. Kyllä se on viisas! Kaikkia varmaan jo ällöttää tämä kehuminen - sorry!

Katrin kanssa juteltiin myös eteen-sivulle -treenistä. Todettiin, että sitä ei passaa kovasti tehdä ettei ala ennakoida. En ole sitä juuri tehnytkään juuri tuosta syystä. Zip tarjoaa nyt muutenkin kovasti tuota sivulletuloa joka välissä. Itse olin nyt parempi enkä häslännyt niin paljoa kuin Keravalla. Zipu oli kuitenkin ihan yhtä vauhdikas ellei enemmänkin. Kylläpä oli kiva treeni - saatiin oikea joulumieli vaikkei lupaamani pukki ehtinytkään paikalle. Kiitos Marialle kivasta kyydistä ja kaikille treeniseurasta.

Oheisena muutama kuva Keravan O-tapaamisesta. Kuvaaja on Priman omistaja Leena Inkilä, kiitos!

Meg


Zip 


Jeeeee!

Ei kommentteja: