20.12.2009

Palelua ja BAT-hallitreeniä

- Kuva: Riitta Jantunen-Korri
-
Tämä viikko meni pakkasia paossa sisätiloissa. Pahimmillaan mittari näytti 25 astetta...
-
Torstaina Pete kävi treenaamassa BAT-hallissa Keravalla sekä Megin että Zipun kanssa. Virtaa oli ollut ihan tolkuttomasti muutaman lepopäivän jälkeen. Zipun kanssa ollaan opiskeltu kapulan pitämistä sisällä sekä kaukoja. Yritän opettaa pitämistä naksulla. Se vaan on niin hätäinen:) Nyt jo pitää vähän pidemmän aikaa; kapula tosin voi olla ihan missä vaan asennossa suussa. Nyt alan palkata vain korrekteista kerroista. Kaukoa tekee ihan jojona. Sille tartteis tehdä jotain. Opetan sen tekemään kaukot takaosa paikallaan. Ehkä.
-
Eilen lauantaina oli kennelpiirin agilitytreeni Keravalla. Timo veti. Meg oli mennyt hyvin ja nopeasti. Joitain ongelmia oli ollut takaaleikkauksessa radan alussa, muuten oli ollut ok vaikealla radalla.
-
Tänään oltiin sitten O-pentutapaamisessa BAT-hallissa. Paikalle lumisateesta huolimatta olivat suunnistaneet Mix, Kaiku, Nomi ja Tupla omistajineen sekä lähes O-pentu Primo. Mukana tsemppaamassa olivat myös Elina, Katri, Kati, Markus, Riitta ja Pekka.
-
Tein Ziipun kanssa ruutua. Tarja vei pallon ja lähetin, kun odotti rauhallisesti. Lisäksi tein luoksetuloa, metallinoudon, kaukoja läheltä, eteentuloja, sivulletuloja ja pienen seuruun. Seuruu tuntui mukavalta ja muut antoivat siitä kehuja. En ole imuttanut kun en osannut, vaan opettanut sen eteisen seinää pitkin. Olen tyytyväinen siihen nyt, katsotaan kauanko riemu kestää:)
-
Riitta antoi muutaman hyvän kommentin. Omin sanoin lyhennettynä: Zipun virettä ei tarvitse pohtia, vaan se on todella vilkas ja nopea. Minun pitäisi vähän itse rauhoittua ja olla loogisempi ja selkeämpi, jotten itse käytökselläni nostaisi sen virettä entisestään. Ihan turhan päiten hihkun ja sillä yllytän koiraa niin paljon, koska vaarana on aina, että se alkaa käyttää ääntään - etenkin jos se turhautuu (ei tiedä mitä siltä halutaan) tai kiihtyy muuten liikaa. Totta. Nyt on pakko vähän rauhoittua itse. Riitta sanoi, että minusta näkyy, että nautin pennun kanssa tekemisestä ja sekin on totta. Sen kanssa treenaaminen on niin HAUSKAA, etten voi olla hihkumatta! Huh huh. No, nyt yritän olla rauhallisempi ja pitää suuni kiinni enemmän. Lisäksi en anna pennun lähteä esim ruutuun ennen kuin malttaa odottaa lupaa jne.
-
Megin kanssa teimme tunnarin usealla kapulalla niin, että ne olivat aivan lähekkäin. Kaksi kertaa tein alussa ja lopussa ja hyvin teki. Seuruu oli ihan ok, samoin paikalla käännökset. Suora luoksetulo myös aika hyvä, tosin kiihdytti vasta puolivälissä. Merkki ja ruutu olivat ok. Kaukossa ei ensin meinannut istua, teki koko ajan seisomista. Toisessa sessiossa teki ok, kun tein ensin läheltä yhden m-i.
-
Kuva: Riitta Jantunen-Korri
-
Lopuksi vielä Harri ja Pete tekivät vähän agia Mixin ja Zipun kanssa. Mäkkärivisiitin jälkeen ajoimme kotiin kurjassa lumipyryssä. Kiva päivä!!

Ei kommentteja: