10.1.2010

-
Eilen perjantaina saimme seuraksemme lomalainen Arjan BAT-hallille. Teimme tietty tokoa ja Pete teki agilitya. Meg-parka jäi kotiin potemaan.

ZIP
Teimme paikallapysymisharjoituksia istuen ja maaten. Oikein hienosti pysyi, kävin palkkaamassa läheltä ja kaukaa. Luoksetulon teimme kuitenkin niin, että Arja piti kiinni ettei tule virheitä. Ruudussa teimme kolme lähetystä taputtamalla eli Arja taputti paikkaa ja itse heitin lelun perään. Kaikki kerrat teki hienosti. Lopuksi vielä pitkältä matkalta pallo ruudussa.
Seuruuta teimme myös, mutta siinä se vähän aukeaa ja on kovin täpinöissään. Metallinouto isolla kapulalla oli vähän mälsä ja se pääsi irti kovin nopeasti. Teen siis jatkossa vielä pienellä. Stoppeja tehtiin kierrossa ja niitä se alkaa heti ennakoida. Juoksin vain sitten karkuun lelu kädessä. Lopuksi piilotin tunnarikapulan agiesteiden joukkoon ja tosi hyvin etsi, nuuhkutus vain kuului. Voi sitä riemua, kun kapula löytyi!:)

Lopuksi Zip pääsi vielä tekemään kujakeppejä sekä pientä rataa, missä oli valssiharjoitus. Hienosti teki ja Pete oli perin tyytyväinen.

Eilen lauantaina illalla ajelimme samalla porukalla pakkasta karkuun Keravan Prismaan T-treeneihin. Ensin käväisimme BAT-hallissa tekemässä muutamat kujakepit. Alkaa jo hyvin hahmottaa, mistä se palkka tulee.

MEG
Meg pääsi myös mukaan ja sen kanssa tein tunnarin monella kapulalla (hyvin haisteli ja oikea löytyi), kaukoa läheltä ja kauempaa ilman käsiapua (olipa hyvä läheltä, kaukaa vähän teki omiaan) ja seuruuta pitkin parkkiruutujen viivoja. Oli oikein hyvä.

ZIP
Pidimme pentuetreenit Heidin ja Fanin sekä Leean ja Kaikun kanssa. Teimme kahdessa erässä. Zip aloitti paikalla pysymisillä. Istumassa pysyi aika hyvin, mutta kaukaa palatessani sai tarpeekseen ja lennähti Peten ja lelujen luokse. Oli siis liian vaikea. Tein vielä helpon läheltä että pääsin palkkaamaan. Tein vielä saman maassamakuuna. Se onnistui hienosti, kun en mennyt liian kauas. Nyt pitää ottaa kestoa ihan edessä seisoen ajatuksena se, että kun pysyy maassa hyvin ollessani lähellä alan vasta ottaa etäisyyttä. Luoksetulossa Heidi piti kiinni ja päästi, kun pentu oli ihan hiljaa paikallaan. Hyvin oli ollutkin, ei yhtään hötkyillyt. Seuruu oli aika kamalaa, pentu hytkyi joka suuntaan eikä keskittyminen oikein onnistunut. Siitä siis luovuin.

Ruudussa Heidi taputti oikeaa paikkaa ja Zipu pinkoi kaksi kertaa hienosti oikeaan paikkaan. Kokeilimme sitten ilman taputusta, mutta pysähtyi ennen ruutua. Vielä yksi kerta taputuksella ja sitten vielä pallo ruudussa.

Noutoa tein pikkumetallilla, minkä haki oikein hyvin, tosin liukas alusta vähän rajoitti normivauhtia. Tein vielä uudelleen ja lähdin juoksemaan karkuun, jotta tuli kiire. Vielä näytin kaukoja raadille. Kaikki taisivat opettaa samalla tavalla eli takajalat paikallaan. Haluan samanlaisen hypähdyksen kuin mitä Njodi tekee istumasta seisomaan, se saa nauramaan:) Kierrossa pysäytin yhden kerran, oli aika hyvä, ei tosin niin säpäkkä kuin normisti.

Zip taisi olla ekaa kertaa parkkihallissa. Pari kertaa haukahteli muille kauempana treenaaville, mutta muuten oli oikein hyvä.

Kiitos treeniseurasta ja hyvistä kommenteista!! Hurjan taitavia ja keskittymiskykyisiä ovat kaikki - ja virtaa riittää.

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Hyvä meidän huippu pennut. Zipuliini on ihan tosi taitava ja sairaan nopee :) Toivottavasti Megin jalka on jo parempi.