10.1.2010

Renksun hallissa

-
Illalla vieraiden lähdettyä menin vielä ringin vuorolla Renksun hallille. Pakkasta oli edelleen lähes 20 kuten lähes koko viikon on ollut. Teemana oli tehdä "hitaita" liikkeitä.

MEG
Megula pääsi mukaan. Ensin tein tunnarin, missä paljon kapuloita pienin välein. Hienosti haisteli ja nosti oman heti kun kohdalle osui. Hyvä! Seuruussa tein paljon käännöksiä, missä piti hyvin paikkansa. Kaukoissa tein läheltä ensin ilman käsiapua, teki tosi hienosti ja keskittyneesti. Kauempaa lintsasi maahanmenoissa (ei hissinä) eikä taaskaan kuunnellut tarkasti. Tätä vain lisää ja lisää ja lisää. Meg oli niiiin tyytyväisen oloinen, kun pääsi tekemään jotain. 

ZIP
Ziipun kanssa tein seuruuta seinän vieressä. Siinä mahtuu tekemään n 15 askelta ja huvikseni kokeilin vain kävellä. Teki yllättävän hienosti. Se tietää paikan aika hyvin ja yrittää pysyä siinä. Tein myös askeleita ja peruutusta. Tein seuruuta vielä toisen kerran toisella osiolla. Ensin meni hurjasti eteen, mutta sitten taas keskittyi. Kyllä se siitä, pääasia että sillä on hyvä asenne.

Kapulan pito onnistui jo aika hyvin. Olen opettanut naksulla ja se pitää kapulaa ihan paikallaan hiljaa. Kovin kauaa ei hermo kestä, mutta ei tarvitsekaan. Nyt harjoittelen sitä, että kapula pysyy paikallaan suussa, vaikka heiluta käsiäni. Tavoite on pystyä ottamaan kapulasta kiinni tukevasti, mutta koira saa olla paikallaan. Liikkumista kapulan kanssa otamme paljon myöhemmin. Siis paljon paljon paljon myöhemmin:)

Kaukoja teimme myös ihan läheltä edestä. Hienosti lätsähtää maahan ja istuukin napakasti. Tosi helposti kuitenkin siirtyy eteen, jos menen yhtään kauemmas, joten pysyn edelleen edessä.

Lopuksi teimme merkkiä. Jätin koiran istumaan ja kävin taputtamassa merkin takana. Tekee semmoisen gasellihypyn ennen merkkiä, näyttää tosi huvittavalta. Hienosti meni kököttämään merkin taakse, tosin vähän vinossa tietysti kun ei tiedä mitä pitäisi tehdä. Kolme kertaa tehtiin ja mielestäni Zip oli tosi etevä. Lelua en viitsinyt sinne viedä, kun alusta on betonia ja liukas.

Hyvä treeni lämpimässä. Jospa tämä tästä lauhtuisi...
-

Ei kommentteja: