23.1.2010

Keravalla pakkasta paossa

-
Tänään lähdimme HOTtilaisten kanssa Keravalle BAT-halliin treenaamaan. Koiria oli 10 ja aikaa neljä tuntia. Hyvin ehdittiin tehdä kunnon treenit, kaikki tekivät kahdessa osiossa + paikallaolot.

Meg
Megulan kanssa tein vielä varovasti. Ekassa jaksossa tein idarin, missä koira oli tosi hyvä. Itse kävelin liian läheltä tötteröitä ja kulmista tuli huonot. Heti kun väljensin, teki oikein hyvin. Kauko ei ensin ollut hyvä läheltäkään, koska ei keskittynyt vaan kuunteli taas taakse. Sen jälkeen teki oikein hyvin ja ajatteli kunnolla taakse. Teki hienosti seisomisen ja istui kunnolla taakse ja vielä peruutti. Hyvä että tuli palattua noihin perustreeneihin. Katsotaan, kuinka kestää pidemmän päälle.

Tunnarin tein kaksi kertaa ja kummatkin olivat virheettömiä. Ekalla kerralla oli 10 kapulaa rivissä ja toisella ympyrällä. Meni edelleen aika rehvakkaasti, mutta ei nyt ainakaan nostanut vääriä. Ja tuli laukalla takaisin.

Seuruu oli ihan ok. Tein paljon käännöksiä ja niiden jälkeen seis. Pari jonkin verran vinoa oli mukana, mutta muuten keskittyi hyvin. Lopuksi vielä kapulan pitoa sekä puulla että metallilla. Meg oli niin innoissaan koko treenin, että jopa pitäminen oli siitä kivaa:)

Zip
Metallinoudossa koira pudotti kapulan heti, kun kääntyi ja näki lelun. Oli taas kamalan innostunut. Tämän jälkeen tein lyhyen paikalla istumisen, makuun ja seisomisen. Hyvin jöpötti paikallaan. Luoksetulossa Arja piti kiinni ja vauhti oli kova.
Seuruussa ei kertaakaan pudottanut kontaktia:)) Turhan pitkiä matkoja seurautin, mutta silti yritti tosi paljon koko ajan ja oli iloinen. Aukesi aika paljon ja vähän edisti, mutta kun korjasin, suoristui hyvin. Näkyy videolla kivasti, laitan sen tänne kun Pete ehtii sen tehdä.

Kaukoja tein ihan edessä. Tekee aika kivasti m-i-m ja m-s-m. Tekee maahanmenot hissinä jalat paikallaan. I-s on vielä hakusessa, mutta enköhän tee sen niin, että siirtää etujalat eteen. Tein pari liikkeestä pysähtymistä kierroissa, teki tosi hyvin. Tein ensin stoppeja ihan edessäni. Yritin tehdä maahanmenojakin, mutta en saanut niitä kovin nopeiksi vielä. Lopuksi vielä ruutu, missä Laura taputti ensin maata. Hienosti loikkasi oikeaan paikkaan, mistä pallo palkaksi. Viimeisenä vielä pallo ruudussa pitkältä matkalta.

Zip pääsi vielä tekemään kujakeppejä ja pentupuomia. Alun perin ajattelimme mennä vielä visiitille T-treeneihin Keravalle, mutta koirat tekivät niin paljon, ettei enää voitu vaatia niiltä enempää. Sitä paitsi aika moni on Turussa kisaamassa karsintakokeessa. Oltaisiinpa mekin siellä. Aina ei saa kaikkea mitä haluaa. Mutta kivat oli treenit! Ja uudet takit hienot!

Äsken meillä kävi naapurin 9-vuotias Oskari kylässä. Oskari on tosi kiltti ja hyvätapainen ja tykkää koirista tosi paljon. Koiratkin ovat iloisia visiiteistä, sillä niille riittää rapsutusta yllin kyllin. Nyt ne ovat poikki - ja me myös!

Ei kommentteja: