23.1.2010

Hollolan ja Kausalan pakkasessa

-
Tällä viikolla on ollut aikamoisen kylmä keskiviikosta alkaen. Meg on viettänyt vielä sairaslomaa varpaan takia eikä ole tehnyt muuta kuin kaukoja ja pari tunnaria iltaisin sisällä.

Maanantai-iltana kävin tekemässä lyhyen treenin Zipun kanssa Hollolassa ringin vuorolla. Teimme vähän seuruuta, noudon, kapulan pitoja ja ruutua. Olin niin umpijäässä, etten lämmennyt koko iltana.

Tiistaina olli Tarjan, Elinan ja Katrin kanssa Kausalan maneesissa. Pakkasta oli lähes 20, mutta ihmeen hyvin tarkeni kuitenkin. Meg teki idarin, tunnarin ja kaukoja. Idari oli ihan ok. Tunnarissa nappasi väärän, pudotti ja otti oikean. Toistettuna teki ok. Onpa ärsyttävä tuo tunnari. Kaukossa tein läheltä ja Tarja häiriköi takana. Meg kuunteli ja vilkuili koko ajan taakse eikä tietty pystynyt keskittymään ollenkaan. Teki huonosti tai ei tehnyt lainkaan. Kylläpä otti kaaliin. Tein lopuksi helpotettuna ja teki myös helpottuneena:)

Zip teki maahanmenoja, seuruuta, noutoja, luoksetulon yms pientä mukavaa. Seuruussa palkkasin taas kumartumalla eteenpäin:( Vaikea muistaa. Lisäksi Tarja kommentoi, että Zip kadotti kontaktin ja pudotti pään. Se vain meni eteenpäin pää pitkällä. Apua. Alan vähitellen ymmärtää, miten helpolla olen Megin kanssa päässyt seuruussa. Nyt pitää vain parantaa Zipun palkkausta ja saada se hiffaamaan, että kontakti on aika hyvä juttu.

Loppuviikolla tein seuruuta kotona. Pakkanen vain kiristyi eikä ulos juuri ollut asiaa. Palkkasin heti kun piti kontaktin. Aukeaa nyt vähän ulos, mutta viis siitä. Pääasia, että hakee kontaktia nyt ettei ala roikottaa päätä. Meg on tehnyt tunnaria ja kaukoa kotona. On tehnyt hyvin! Olen helpottanut tunnaria väljentämällä ja vähentämällä kapuloita.
-

Ei kommentteja: