13.2.2010

Kisanomaista

-
Eilen perjantaina oli HOTin treenit Hollolassa. Tehtiin kisanomainen. Olin tosi väsynyt eikä olisi pitänyt velvollisuudentuntoisesti mennä treenaamaan.

Meg
Treeni meni jotenkuten. Seuruussa painoi vähän ja edisti aika ajoin. Idari oli hyvä, pitäisi vain muistaa tehdä itse kulmat paremmin. Luoksetulossa valui molemmat jäävät, argh! Ruudun merkki oli aika ok kierrättämällä, samoin ruutu, missä tosin jäi vähän eteen.
Ohjatussa melkein itse mokasin. Koira lähti kohti oikeanpuoleista, mutta epäröi, kun keskimmäinen osui silmiin. Ehdin huutaa "ei" juuri samaan aikaan, kun koira teki päätöksen hakea oikea. No, haki kuitenkin, mutta oli pakko tehdä uudelleen, ettei jäänyt mitään epäselvää. Ei olisi pitänyt hätäillä tuon kieltämisen kanssa. Uusinta oli ok.
Metalli oli ok, juoksin karkuun. Tunnari oli ok, mutta kaukossa taas kuunteli taaksepäin tosi pahasti eikä tietty kuunnellut.

Zip
Zipun kanssa puuhasteltiin kaikenlaista pientä. Seuruuta, noutoa, kapulan pitoa ja ruutua oli ohjelmassa. Oli taas hurjan reipas.

Tänään lauantaina Petellä ja Megillä oli piirin agilitytreenit Keravalla. Timo koulutti. Aika kivalta näyttää nauhalta ja Pete olikin tyytyväinen. Itse tein aamulla tunnin lenkin Zipun ja Leevin kanssa harjulla ja sen jälkeen ajelin keskustan hotelliin, missä pidettiin tokotuomareiden kokous. Vein heille kilpailijoiden terveisiä valmennusrenkaalta, oli ihan mukavaa - tosin jotkut tuntuivat suhtautuvan terveisiin aika negatiivisesti.

Illalla tokoiltiin Kotka-treeneissä Valkealassa Arjan, Marjon ja Tarjan kanssa. Tehtiin kaikki kisanomainen evl, tosin itse palkkasin muutamassa kohdassa.

Meg
Seuruu - vähän taas painoi, mutta muuten koira oli tosi reipas ja alertti, eikä aamuinen agilitytreeni tuntunut painavan yhtään.
Idari - tämä oli ok, tosin kulmien kävely tuottaa itselle edelleen tuskaa. En tee jämptisti.
Luoksetulo - tein suorana, kun eiliset jäävät olivat niin huonot. Täytyy tehdä niitä vielä kierroissa tms
Ruutu - hyvä merkki kiertona ja palkattuna. Samoin ruutu oli hyvä, siellä oli markkeri. Tehtiin vielä loppuosakin, siinä Marjo käskytti kahdesti ja kävin palkkaamassa.
Ohjattu - oikein hyvä merkki kierrätettynä, palkkasin. Hyvä oikean nouto.
Metalli - samoin todella hyvä nouto, vaikka iso kapula ja korkea este. Juoksin karkuun.
Tunnari - tämäkin oli hyvä, paitsi sivulletulon tekee isolla kaarella.
Kauko - tässä kokeilin Tarjan tapaa: kaikki seisoivat koiran takana ja aina kun vaihtoi asentoa, kaikki kehuivat vuolaasti. Meg ihmetteli, mutta oli ihan levollinen. Tein lopuksi kaukaa ja teki hyvin. Kaiken kaikkiaan tosi hyvä treeni.

Zip
Zip teki luoksetulon palkalle, ruutua taputtamalla ja pallolla sekä seuruuta. Nyt poikitti enkä tajunnut korjata. Marjo kommentoi, että kuljen vinoon ja harjoittelin siis suoraan kulkemista. Täytyy tuota katsoa.
Sitten kierrätin Zipua kapulan kanssa. Ei ole ennen tehnyt, mutta nyt nappasi kapulan parin yrityksen jälkeen ja hienosti kiersi sekä palautti eteen! On se viisas! Kaamea vauhti oli päällä. Vielä tehtiin eteentuloja ja kaukoja sekä maahanmenoja sivulta ja pienestä liikkeestä. Zipu oli niin kiva!

Oli mukavat treenit kivassa seurassa ja päätettiin ottaa uusiksi pian. Kummasti sitä vain piristyi, vaikka olen ollut niin poikki. Sitä paitsi olihan meillä ihanaisia laskiaispullia mukana:))
-

Ei kommentteja: