14.2.2010

Laskiaista

--
-
Päivällä käytiin ensin Maikun ja Arin kanssa ensin lenkillä, sitten treenattiin ja taas lenkillä ja välillä herkuteltiin laskiaispullilla ja kaakaolla Nam! Megillä alkoi juoksu aamulla, joten se ei halliin päässyt.

Zip
Pikku-Ziipu paineli kujakeppejä. Se on jo aika hyvin hiffannut idean ja hakee kujan jo jonkinlaisista kulmista. Sitten tehtiin kolme kertaa pussi ihan ekaa kertaa ja rengasta muutaman kerran. Lopuksi vielä välistä vetoja. Teki tosi hyvin.

Tein vielä vähän tokoa ulkona kentällä. Muutaman kerran lähetin merkille, missä oli lelu takana. Lisäksi tein pieniä seuruita, tuntui aika kivalta. Muutama maahanmeno myös, jonka jälkeen tehtiin lopuksi luoksetulo. Hyvältä tuntui treeni.

Meg
Meg pääsi ulkokentälle tekemään ohjattua, seuruuta ja kaukoa. Maikku vei kapulat. Kun lähti merkille, juoksin karkuun. Teki tosi hyvin kaikki merkit. Samoin teki haut, kummassakaan suunnassa ei ollut mitään kummallista. Seuruu oli myös tosi hyvää. Painoi jossain kohtaa vähän ja lopetti heti, kun nostelin polvea vähän. Hyvät käännökset. Lopuksi tein vähän kaukoa. Sekin oli hyvä:).

Juuri tulin Renksun hallin treeneistä. Kävin kuitenkin Zipun kanssa, koska tiedossa oli myös laskiaispullia, kiitos Maria:) Tein lyhyesti seuruita, maahanmenoja ja kiertoja kapula suussa eteen istumaan. Teki tosi hyvin. Huvittava tuo kapulanpito-juttu, kun on sen mielestä niin älyttömän kiva. Sanon sille "liki", kun on kiertänyt tuolin ja "pidä", kun tulee lähemmäs. Autan kädellä totta kai ja pakitan, että tulisi suoraan istumaan. Mistähän se tuonkin hiffasi? Lopuksi katseltiin muiden treenejä. Hienosti malttoi olla vieressäni ja katseli rauhassa, vaikka Flukin paineli ohi monesti ihan täysillä lelun kanssa. Onpa Zip mahtava!

Nyt on rento olo saunan jälkeen. Ja niin hyvä mieli. Meillä on niin kivat koirat!

TERVEISIÄ KAIKILLE YSTÄVILLE!!

-

Ei kommentteja: