14.3.2010

Mentaalitreeniä, kisaa ja viettiluentoa - kaikki samassa viikonlopussa...

-
Harjulla auringossa

Perjantaina olimme henkisen valmennuksen kurssilla, jonka piti Kärnän Julia. Ilta oli tosi hyödyllinen ja muistutti, miten tärkeää on pitää henkinen kantti kunnossa ja opetella sitäkin puolta. Teen jossain vaiheessa koosteen käsitellyistä jutuista.

 
Keravalla

-
Lauantaina päästiin tokoamaan Porvoon karsintakisaan. Tuomarina oli Kaisa Lähdesmäki. Koira oli aika tahmea ja sellainen vähän välinpitämätön. Johtunee hormoniheittelystä juoksun jälkeen. Yritin antaa sen olla vaikuttamatta ja käyttää mielikuvaharjoittelua. Se auttoikin jonkin verran, mutta ei vielä ihan superisti tietenkään.


Katja ja Zen, me sekä Tarja ja Padi

Liikkeet tehtiin sekoitetussa järkässä. Paikallaolot olivat ensin.

Istuminen - 9,5
Oli pälyillyt jossain vaiheessa taakseen, mistä lähti puolikas.

Makuu - 9,5
Oli lopussa kääntynyt lonkalle, mikä oli odotettavissa tuossa mielentilassa. Lisäksi Pete sanoi, että oli liikauttanut etutassua yhden kerran.

Metalli - 9
Liikkeet alkoivat meille vaikeasti metallilla, mutta se  menikin tosi hyvin. Olen saanut siihen lisää virettä ja vauhtia. Sivulle istuminen oli vähän tahmea.

Tunnari - 9
Tunnarilla jatkettiin. Olin ihan varma, ettei nosta nopeasti, mutta ehkäpä uuttera harjoittelu on tuottanut tulosta, sillä kapula nousi heti. Tuli jopa laukalla takaisin vähän matkaa ja piti kapulaa hyvin.

Kauko - 7
Tässä teki ihan oikein, mutta kovasti koetti tarjota istumisessa ensin seisomista ja päinvastoin. Teki siis ihan oikein, mutta ei keskittynyt.

Ruutu - 10
Ihan ok vauhti merkille, mutta ällistyi maahan piirretystä kalkkiviivasta ja pomppasi hassusti matalan merkin päälle. Ruutuvauhti ja -paikka tosi hyvät, samoin loppuosa.

Idari - 9
Tämäkin sujui ok, mutta vähän hidastelin mukaantulokäskyjen antamisessa tyhmästi.

Ohjattu - 0
Sain vasemman. Koira juoksi tosi hyvin merkille ja lähti myös hyvin hakemaan. Maneesin ikkunoista paistoi aurinko suoraan koiraan ja se häkeltyi ja hukkasi kapulan. Pysähtyi häkeltyneenä ja bongasi keskimmäisen. Yritin korjata, mutta ei lähtenyt. Tässä näkyy rutiinin puute vaikeissa tilanteissa ja lisäksi ohjatun kanssa on ollut ongelmia muutenkin.

Seuruu - 9
Hyvin sain kasattua itseni ja koiran ja seuruu oli mielestäni tosi hyvä. Koira ei osunut yhtään ja piti paikkansa.

Luoksetulo - 9
Tästä olin tosi iloinen. Vauhti oli ok ja seisominen alkoi jo muistuttaa nopean pysähtymisen yritystä. Maahanmeno ei ollut niin hyvä ja taas lähes ennakoi. Kuitenkin ok.

Pisteet riittivät kuitenkin ykköstulokseen 261 pistettä. Vähän harmitti tuo ohjattu, mutta kaiken kaikkiaan olin ihan tyytyväinen tulokseen, kun koira ei ollut täysillä tekemisessä mukana. Videollakin näyttää ihan mukavalta:) Kyläl me joskus vielä onnistutaan... Onnittelut Christalle ja VIPille, Jessicalle ja Katlalle sekä Katille ja Intolle hienoista tuloksista!!-

Kisasta ajettiin suoraan Keravalle, missä oli kennelpiirin agitreeni. Treenit veti Rannikon Timo. Rata oli pitkä ja Petellä oli aikamoinen tekeminen pysyä kyydissä lähes kuukauden agitauon jälkeen. Meg oli innoissaan ja teki hyvin. Keravalta ajettiin sitten vielä Haminaan Tarjalle ja Timolle illaksi ja yöksi.

Sunnuntaina oli Haminassa Korrin Juhan viettiseminaari. Tilaisuus oli tosi hyvä ja innostava ja taas tuli moni asia selkeämmäksi. Teen luennostakin koosteen asap. Kiitos T & T mahtavasta vieraanvaraisuudesta ja Timolle spesiaalikiitokset koirien päivähoidosta!! Olipa tosi kiva ja monipuolinen viikonloppu.


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Meg-siskolle 1-tuloksesta :)

t. Mari ja Rimma

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ykkösestä!! Ehdin näkemään vain pari viimeistä liikettä ja ne näyttivät kyllä oikein hyviltä. Onneksi Meg on perinyt Pihkan hienon seuraamisen :))

-Anne ja Toivo-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea jälleen ykköstuloksesta. Olisipa ollut ihan komiat pisteet ilman tuota harmillista ohjatun nollaantumista.
PiaP

Heidi kirjoitti...

Onnittelut 1-tuloksesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut ykkösestä!

Kivaa, jos jaksat kirjoittaa koosteita noista luennoista ja seminaareista.

t. Ansu

Me kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Meg kiittää myös:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 1-tuloksesta! Otetaan vierailu joku kerta uusiksi ja saadaan taas "keki"-käyttöön:-)

t.Tarja

Tesu kirjoitti...

Onnea ykkösestä!