10.3.2010

Höntsäilyä Hollolassa ja Kausalassa

-
Taas on treenattu. Maanantaina oltiin Hollolan hallissa ringin treeneissä.

Meg
Megula puuhasteli luoksetuloja eli läpijuoksua ja kuuntelua eli ei ennakointia jäävistä. Tässä yhteydessä yht'äkkiä alkoi ontua oikeaa etusta ja menin ihan jumiin. Ontuminen meni heti ohi, mutta tietty ajattelin, että taas varvas sattui ja sen jälkeen treenit menivät ihan kärsälleen. Teimme kuitenkin vielä tunnarikapulan nostoja (hyvin), metallia (ihan ok, tuntui vaisulta), vähän seuruuta (lintsasi käännöksissä eli pa vino), kaukoa läheltä (ihan ok, muut kehuivat ympärillä - erityisesti Arjan kehumiset palkittiin Megin Liisa ihmemaassa -tuijotuksella:) sekä ruudun paikkaa (markkeri). Kurja tuo ontuminen ja vielä kurjempaa, että annoin sen vaikuttaa:(

Zip
Hiipu aloitti häiriötreenillä, missä keskittyi tosi hyvin. Muitakin koiria oli hallissa samaan aikaan. Sitten tehtiin maahanmenoja luoksetulon yhteydessä (kiertoja). Olivat oikein hyviä syöksyjä. Lisäksi stoppeja kierroissa niin, että Arja palkkasi taakse. Teki oikein hyvin. Lopuksi vielä luoksetulo ja ruutu niin, että pallo oli ruudussa.

Tiistaina ajeltiin Pian kanssa Kausalaan Elinan ja Katrin kanssa treenaamaan.

Meg
Meg teki evl:n, osin palkattuna. Seuruu ja idari olivat hyvät. Ruutu samoin markkerilla, tosin tein uudelleen, koska ei mennyt ihan niin syvälle kuin halusin. Ohjatussa teki oikein hyvin oikean, mutta vasemmassa meni keskelle. Luulen, että johtui siitä, että kapulat olivat pyynnöstäni tavallista leveämmällä eikä vain huonossa valossa erottanut vasenta niin kaukana sivulla. Toisessa osiossa tein uudelleen eikä ollut mitään ongelmia.
Metalli oli ok, samoin tunnari, missä oli normimäärä kapuloita. Laukkasi jopa mennen tullen. Kauko oli hyvä kaukaa. Joten ihan hyvä treeni, joskin minusta Meg oli vähän väsynyt. Tai sitten olin itse. Nyt on sellainen "toko ei oikein nappaa" -jakso menossa. Hyi, mikä asenne.

Zip
Zipulan kanssa sen sijaan olin terävämpi ja pysyin tarkoin suunnitelmassa. Tein kahdessa erässä.
Ensin häiriötreeniä, keskittyi aivan tosi tosi hyvin:). Pikkuseuruu vauhdissa oli hyvä sekin. Ruutu tehtiin pallolla. En päästänyt heti, vaan pyysin sivulle ja leikin ennen lähetystä. Ekan jakson lopuksi tein maahanmenoja sivulla. Nyt ekaa kertaa jäi paikalleen, vaikka itse kävelin eteenpäin, jihuu jokin asia edistyy.

Toisessa osiossa tein stoppeja sivulta heittämällä namia taaksepäin. Senkin teki hyvin ja selvästi ymmärsi idean. Mukavaa.
Sitten tehtiin merkkiä. Pia vei palloja taakse ja minä lähettelin. Kiva treeni. Vielä tehtiin eteentuloja ja siitä sivulle. Oikein hyvä. Luoksetulon tein oikein pitkältä matkalta, hyvin malttoi odottaa ja tuli lujaa. Vihoviimeiseksi sai etsiä tunnarikapulan agiesteiden keskeltä. Valtavan kiva ja hyvä treeni Zipulta - ja minultakin!

Tänään oltiin vain lenkillä Sadun & companyn kanssa Pennalassa.

Ei kommentteja: