28.3.2010

Pientä pintatreeniä ja kunnon ulkoilua

--
-
Tällä viikolla ollaan päästy ulkoilemaan kunnolla ja vieläpä ihanassa auringonpaisteessa! Onpa ollut nautinnollista. Treeni- ja lenkkiseurana Pennalassa on ollut Reija Kamun ja Hillan kanssa, Arja ja Zac, Marianne ja Träp, Kirsti ja Sami sekä Maikku ja Ari koirineen. Tiistaina käytiin lenkillä Päivin ja Töötin kanssa treenien lomassa ja illlalla Kausalan shit-areenalla seurana olivat Elinan ja Katrin lisäksi Pia ja Alvin.Viime viikko menikin käsileikkauksessa. Aika vähän tämä tilapäinen yksikätisyys oikeastaan haittaa;) Tämä kirjoittaminen vain on työlästä...
-
-

Meg
Projektina tällä viikolla on ollut ohjattu ja nimenomaan suunnat. Se on nyt mokannut sen verran treeneissä ja nyt viimeksi kisassa lähtemällä keskikapulalle, että haluan jotain sille tehdä. Jonte antoi hyviä ohjeita jo kesällä T-leirillä. Olen käskenyt sitä lähtemään oikealle ja vasemmalle. Ensin siellä oli lelut, sitten avustaja heitti lelun sen takana sen eteen, kun juoksi ja viimeisenä vaiheena siten olen vaatinut juoksemaan vain suoraan sivulle, vaikka noutokapulat ovat olleet paikallaan. Perjantaina tuntui, että vähän edistystä on tapahtunut. Sain sen lähtemään merkiltä suoraan sivulle, tosin muutaman kerran kapulat vetivät kovasti puoleensa. Pari kertaa lähetin hakemaankin, kun oli ensin juossut kunnolla sivulle. Olen itse auttanut sijoittumalla juoksusuunnan mukaan. Tästä vaan jatketaan kohti vaikeampia juttuja. Kausalassa teki tosi hyvän ja innostuneen treenin. Yksi ohjattu meni pieleen (keskikapula). Tunnarit ovat olleet hyviä, tosin tänään se oli aivan kyllästyneen näköinen. Hyvä ettei sanonut ohhoijaa, kun alkoi haistella. Se on muutenkin tosi varma, että sillä on vauvoja vatsassa.
-
-
Zip
Hiipun kanssa olen tehnyt aika paljon agia:) Siirsin kotona kaljalaatikon:) päällä treenatun alustan ja nokkimisen puomille. Laitoin siivekkeet estämään pyllyn putoamista puomilta ja houkuttelin koiran nousemaan niiden takaa puomille kohti alustaa. Viisas Zipu ymmärsi heti, mitä pitää tehdä. Tänään jo juoksutin koko alastulon pöydän päältä ja liikuin itse mukana. Hienosti ja kovaa tuli alas, missä pysähtyi ja lätkäisi tassulla alustaa. Keinua heijattiin myös eikä siinä ollut mitään ongelmaa. Kujakeppejä olen myös tehnyt aika paljon kavennettuna (noin jalan mitta leveyttä). Koira on tosi innoissaan.
-

Tokossa ollaan tehty vähän kaikennäköistä. Häiriötä, seuruuta, maahanmenoa (jonka oli unohtanut tyystin:), ruutua ja pistettä. Kausalassa toimi hienosti kaikki. Torstaina sain sen ääntelemään, kun kierrätin ulkona kaatunutta merkkiä.Se ei jotenkin tajunnut sitä ja alkoi päästää haukahduksia ja vinkunaa. Kielsin aika topakasti. Tein hallissa kiertoja siivekkeillä, eikä mitään ääntä kuulunut. Se käyttää herkästi ääntä, jos pyydän tekemään sellaista, mitä se ei oikein tajua.
-

Kännyn kamera on tainnut kokea jonkinlaisen shokin, sillä kaikki loppuviikon kuvat ovat hämäriä. Onkohan mitään tekemistä sillä, että kamera putosi aamupuuroon?

Petellä oli iloisia tuliaisia tänään Kotkasta: nollarata. Rata oli kuulemma "väkinäistä yrittämistä", mutta silti riitti kakkostilaan. Video: http://www.youtube.com/watch?v=stETB82MXyQ
-

-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno se 0-rata oli eikä mitään väkinäistä yrittämistä ainakaan katsojan silmään.

t.Tarja&co

ps.ei sitten ollut tarvetta potkia Peteä...enkä ois kyllä uskaltanutkaan:-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva jos käsi taas rupee pelaa:)
Hieno rata munkin mielestä:)

Jessica ja koirat

Me kirjoitti...

Pete kiittää! Vai sinä Tarja et uskaltanut, en olisi uskonut:))