2.4.2010

Megille menestystä ja Zipu uskalsi A:n

-

-
Keskiviikkoiltana oli P-HAU:n pentukurssi, minkä vedämme Peten kanssa. Aiheena oli sylkkärit, takaakierrot,  kujakepit ja pimeät putket. Kivoja koiria on mukana. Zipukin pääsi mukaan opiskelemaan.

Eilen torstaina oltiin Sadun ja Peten kanssa lenkillä ja treenaamassa Pennalassa. Zip ja Essu tekivät kotiläksyjä eli sylkkäreitä ja takaaleikkauksia - sekä eteenmenoja ja kujakeppejä. Petellä on vähän ongelmia saada Zipa tulemaan käden mukana sylkkäriin, se kun on niin hätäinen... Meg kertasi vain kontakteja kisaa varten.

Tänään oltiin Sadun kanssa Pennalassa.

Zip
Tein ensin Zipun kanssa kontaktitreeniä eli lyhyt matka puomin kontaktilla alas lätkälle. Teki tosi hyvin. Lisäksi keinuttiin keinulla ja uutena kiivettiin A:ta. Ensin piti vähän tuupata pyllystä, mutta sitten se keksi, miten sikamaisen kiva A on ja vauhtia alkoi löytyä jo ihan liikaa, huu:) Nyt jätetään A pois ja keskitytään vain turvalliseen puomiin. Vielä tehtiin hyppytekniikkatreeniä pikkuokserilla. Näyttää ihan hyvältä, mutta pitää kuvata rauhassa.

Tokossa tein ruutua lätkällä, oli oikein hyvä! Merkkiä tehtiin pallolla, niin että se oli merkin takana ja toisella kerralla heitin sille pallon taakse. Sekin oli ok.
Tärkein juttu oli kokeilla, tuleeko sivulle, kun kävelen kentällä. Eipä tullut pitkään aikaan... Tätä ja kisanomaista pitää tehdä paljon! Lopuksi pari luoksetulon pysäytysta ja maahanmenoa. Olipa kiva treeni ja lenkit!

Niin ja sitten yksi pikkujuttu muistaessani: Pete ja Meg tekivät tänään Purinalla kolme nollarataa, joista yksi voitto ja yksi kolmostila 90 koiran luokissa. Hienoa, Onnittelut Pete ja Meg, jeeee!! Agilitykausi on alkanut tohinalla ja kisoja tulee riittämään. Toko siirtyy vähän takavasemmalle, mutta vain hieman... :) Oheisena ratoja: Meg eka rata ja Meg toka ja kolmas Purina 2.4.2010.  
-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

WAU Megula ja Pete!

t.Hnan kotka

Anonyymi kirjoitti...

Hurjasti onnea hienosta agimenestyksestä!!!

t. Mari & co