4.3.2010

Treenikoostetta - Meg treenaa taas

-
Kuvat otettu Pennalassa 3.3.10: Essu, Mara, Myfki, Xena, Meg, Zip ja Yty:)

-
Tällä viikolla ollaan treenattu joka ilta. Pete on nautiskellut Alppien auringossa ja me täällä. Ilma on ollut tosi kiva: pari astetta pakkasta ja aurinkokin on näyttätynyt. Joten mikäs tässä on ollessa.

-
Maanantaina olimme Pian, Katin ja Marian kanssa ringin treeneissä Hollolassa. Tein vain Zipun kanssa. Tiistaina olimme Kausalassa Pian ja Alvinin kanssa. Keskiviikkona pidin lomapäivän ja treenasimme Eevan ja Sadun kanssa Pennalassa ja tänään torstaina samoin vapaapäivänä Tesun ja Sadun kanssa Keravalla heti jo aamusta.
-

Zip

Hiipun kanssa olemme keskittyneet kontaktitreeniin, maahanmenoihin luoksetulosta ja metalliin. Treeni on sujunut vaihtelevasti. Kausalassa Zip oli tosi reipas maneesissa. Siellä teimme myös ruutua pallolla ja alustalla. Alustaa olemme treenanneet hieman kotona. Samoin metallikapulaa on harjoiteltu, lähinnä sen noutamista esim sohvalta toiselle sohvalle:)

Tänään torstaina Zip oli tosi hyvä Keravalla. Kontaktitreeni sujui hienosti Tesun häiriköidessä. Zip yritti tosi kovasti ja onnistui hyvin. Seuruu oli aika hyvä, kun lähdin liikkeelle vauhdissa. Sen sijaan pää nyökkää heti, kun lähdetään paikaltaan. Pitää tehdä tuota kontaktia lisää vaan. Samoin metsku oli hyvä hallissa. Piti kauniisti ja teki hyvin kierrot. Nosti myös maasta. Innostuin itse liikaa ja sain pennun vikisemään innosta:( Pitää muistaa lopettaa, kun vielä on rauhallinen. Zipun kanssa siis pitää vireen nostoa varoa, kun taas Megin kanssa sitä pitää nimenomaan useimmiten nostaa. Lisäksi ollaan tehty vähän jumppakaukoa m-s, luoksetuloa ja stoppeja. Pari kertaa Zip on saanut lopuksi etsiä tunnarikapulan, joka on ollut piilossa esteiden yms hökötysten takana.

Meg
Meg on tehnyt tosi hyviä treenejä ja ollut tosi innoissaan! Voi että sen kanssa on ollut mukava tehdä.

Tunnari
Hallissa ja maneesissa treeniaihe on ollut selvä: tunnarikapulan nostoja hiekasta. Heti Kausalassa teimme tosi vaikeita Pian kanssa eikä sillä ollut mitään ongelmia. Heittelin myös yksittäistä kapulaa ja peittelin sitä eikä kertaakaan yrittänyt olla nostamatta vaan nappasi heti omansa. Pennalassa teki saman, tosin yhden kerran meni ensin oman yli, mutta heti seuraavalla kierroksella otti sen hyvin. Tänään teki oikein hyvin BAT-hallilla; kapuloita oli kymmenkunta ympyrällä. Ei sohlannut, vaan haisteli hyvin. Siellä tietysti ottikin kapulan heti hyvin, kun pohja on ok.

Luoksetulo
Toinen treeniaihe on ollut luoksetulon ennakoinnit. Ekalla kerralla Kausalassa teki yhden virheen, mutta sen jälkeen ei mitään. Se hiffasi kerrasta enkä nyt saa sitä treenattua. Olen tehnyt agiputkien kautta kovalla vauhdilla stoppeja ja maahanmenoja ja siitä käskytetty vaikka miten yllyttävästi, mutta ei tee virheitä. Se tietää!:) Kisassa sitten voi taas varastaa... huoh.
-

Ohjattu
Olen tehnyt merkit kierrättämällä ja juoksemalla karkuun. Ne ovat olleet oikein hyviä. Kaikki noudot ovat olleet virheettömiä paitsi Kausalassa lähti yht'äkkiä vasemmalle kun oikealle piti mennä. Outo virhe.

Ruutu
Ruudun paikkaa on tehty markkerilla. Kausalassa ei meinannut millään löytää ruutua, kun matkalla oli pari vaaleaa korkeaa merkkiä hieman keskilinjasta oikealla. Meni koko ajan niiden luokse, vaikka aina korjasin. Lopulta sentään onnistui. Hyvä treeni.

Metalli
Metallikin on ollut tosi hyvä sekä pienellä että keskikokoisella. Tänään Keravalla oli huvittava, kun ei huolinut palkkaa lähdössä (halusin palkata, kun pysyi paikallaan Tesun käskyttäessä) vaan oli sitä mieltä, että metalli pitää hakea ja sillä siisti. Ei myöskään halua siitä irrottaa lelun perään, vaan haluaa tuoda sen sivulle asti. Hassua, kun metallikin on nyt niin kiva... hmmmm. Tesu kertoi muistavansa jotkut treenit ajat sitten, kun ei oltu millään meinattu saada sitä pitämään kapulaa saati hakemaan sitä. Joten jossain on edistytty!

Kaukot
Nämäkin on sujuneet hienosti sekä läheltä että kaukaa. Onpa nyt kummallista.

Seuruu
Tässä piti tänään vähän huomauttaa, ei ollut ihan suora käännöksissä, joiden jälkeen pysäytys.

Paikallamakuu
Tämä tehtiin Pennalassa. Kääntyi lonkalle lähes heti, kävin huomauttamassa. Ei siis ollut skarppi.

Kiitos tämän viikon treeniseurasta kaikille! Olipa ihanat lomapäivät, huomenna töihin ja sitten onkin jo viikonloppu. Enää reilu viikko Porvoon karsintakisaan.
-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno loppukommentti...

T Minna Överhus

Eeva kirjoitti...

Kiitos kivasta treeniseurasta, oli niin huippua nähdä! :) Hauskoja kuvia, saan varmaan tuttuun tapaan napata omakin blogin koristeeksi? Jos jo yritit laittaa sähköpostilla, epäilen, että sulla on vanhentunut osoite. Täytyy muistaa antaa sulle uusi -tai se löytyy myös FaceBookin tiedoistani ja BAT:in sivuilta!

Me kirjoitti...

Eeva, no laitoin kuvia ja väärään osoitteeseen:) Laitan tänään tai huomenna uudelleen tuohon oikeaan. Siellä on yksi aika kiva Myfkistä ja Xenasta. Siis mielestäni tuli aika hyviä kuvia kännykällä! Ja kiitos vielä treeniseurasta, tulkaa taas tännepäin!

Me kirjoitti...

Hej Överhus! Mitä teille kuuluu?? Eipä olla aikoihin nähtykään...