7.3.2010

Viikonlopun treenailua

-
Perjantai-iltana olimme Hollolassa HOTin treeneissä. Pakkanen alkoi taas nousta, mutta treeneissä meni vain reilu tunti ja sen jälkeen päästiin kotiin. Paikalla olivat myös Arja, Marko ja Reija.

Meg

Meg aloitti tunnarikapulan nostoilla. Nappasi kaikki ihan tosi hyvin paitsi yhden, jonka olin vähän peittänyt hiekkaan. Ruopaisi ensin tassulla, mistä pääsin huomauttamaan vähän. Ihan hyvä, jospa se tajuaisi miten tärkeää kapulan nopea nosto on oikeasti.

Luoksetulon käskytyksen kestoja treenattiin putkien kautta. Ei tehnyt yhtään virhettä, vaikka kuinka yritettiin. Eli pysäytin ja sen jälkeen jökötti kuin tatti kaikista usutuksista huolimatta. Eli hyvin tietää:) Lopuksi tein vielä läpijuoksun, ettei alkaisi himmata kisassa. Kun yhteen suuntaa kumartaa, toiseen pyllistää...

Kaukoissa pyysin Markoa kehumaan koiran takana aina kun teki liikkeen. Kuunteli tosi paljon taakse, mutta teki kuitenkin ihan oikein. 

Ruudussa oli markkeri, teki tosi hyvin. Sitä ennen harjoiteltiin myös merkin ennakointia. Taas hönkäilin, hitsi vieköön.

Zip

Zip puuhasteli häiriötreeniä, piti aikas hyvin jo kontaktia. Sitten teki lyhyttä seuruuta vauhdissa, piti kontaktin kivasti. Lisäksi teimme ruutua pallolla. Maahanmenoja tein luoksetulossa niin, että kun oli lähellä, autoin kädellä. Tekee kivasti ja oikein syöksyy alas:) Metallikiertoja tein lopuksi. Tekee hyvin, mutta alkaa nostaa kierroksia tosi nopeasti.

----------------------------------------------------

Lauantaina teimme pitkän lenkin Pennalassa Maikun ja Arin kanssa. Tein Megin kanssa ulkokentällä kiertoja ja pysäyttelin koiraa. Ulla avusti käskyttämällä, koira ei tehnyt yhtään virhettä eli ennakoinut jäävästä. Zipulla oli ihan vapaapäivä ja se olikin aika poikki lenkistä ja aamuisesta sosiaalistamiskäynnistä kaupungilla. Ei ollut kovasti moksiskaan mistään, mutta paria liehuvaa mainosstandia pelkäsi. Täytyisi käydä vain enemmän ihmisten ilmoilla. 

-----------------------------------------------------

Tänään sunnuntaina kävimme ensin ihanalla aurinkoisella aamulenkillä harjulla, Leevikin oli mukana. Iltapäivällä oli O-pentutreenit Keravalla. Paikalle olivat O-laisista päässeet Tarja, Timo ja Nomi sekä Leea ja Kaiku ja melkein O-laisista Leena ja Prima. Lisäksi treenaamassa olivat Arja, Elina ja Katri.

Meg

Megula aloitti metallilla, jossa menin vähän karkuun. Teki oikein hyvin ja innostuneesti. Pysyi hyvin aloillaan.

Tunnarissa Padi teki samaan aikaan samaa ja Meg oli aika virittynyt. Menikin kapuloille aika hätäisesti, haisteli hätäisesti ja nappasi omansa niin pian, että olin jo ihan varma pieleen menosta. Vaan oikeahan se oli, onneksi Katri kertoi:) Kapuloita oli 10 rivissä.

Luoksetulossa teimme jälleen ennakointeja. Pysäytin kierrossa ja Katri käskytti. Ei liikkunut. Tein vielä suoran ja tuli kovaa. 

Kaukot tein läheltä, Katrin mielestä olivat tosi hyvät. Ruudussa treenasin paikkaa markkerilla. Lopuksi tein loppuosan. Katri käskytti ja Meg pysyi hyvin paikallaan. Palkkasin. Tein luoksetulokutsun erikseen. Tuli hyvin sivulle, kun muistin vähän siirtää kättä ulospäin kyljestä. 

Zip

Tein kahdessa erässä. Aloitin kontaktitreenillä. Teki oikein hyvin ja yritti kovasti olla katsomatta. Onnistuikin aika hyvin!
Seuruussa oli mielestäni aika hyvä kontakti, samaa sanoivat muut. Tein vauhdissa.
Maahanmenot näyttivät kuulemma myös hyviltä kiertoleikissä. Samoin tein stoppeja.

Toisessa osiossa tehtiin metallin kantoa. Piti hyvin, mutta kiihtyy nopeasti ja alkaa vähän vikistä. Apua. Nyt on lopetettava aina lyhyeen. Mitäs niitä hinkkaamaan, kun kerran tekee ihan hyvin. Mitään liikettä ei saa juurikaan toistaa, kun se kiihdyttää koiraa.
Ruudun paikkaa harjoiteltiin markkerilla, nyt on jo vähän hiffannut ideaa. Lopuksi sai mennä vielä pallolle ruutuun.
Kaukoja tein vähän läheltä, m-s ja i-s. Lopuksi vielä lyhyt paikallaan istuminen, makuu ja seisominen.

Kiva päivä ja kivat treenit! Kiva oli nähdä taas Nomia ja Kaikua:))
-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia?? Missä ovat kuvat??
Siis pentupäivistä. Höh.

PiaP