22.4.2010

Pentutreeniä sekä opissa että opettamassa

-
-
Opetuspuuhia on riittänyt rivakasti. Maanantaisin on Zipun oma treeni Essun kanssa ja sen jälkeen vedän HOTin tokokurssia Hollolassa reilut pari tuntia. Keskiviikkoisin vedämme Peten kanssa pentukurssia P-HAU:lle (Zip on siinä myös mukana) ja sen jälkeen kurvaan Hollolaan jatkamaan tokokurssilaisten kanssa... Joten kiirettä pitää. Aurinko on kuitenkin paistanut joka aamu ja pihakin alkaa sulaa eli pian päästään siihenkin treenailemaan.
-


Peltotiet tulvivat

-
Maanantaina kävin Pennalassa aamulla lenkillä ja treenaamassa tokoa, samoin tiistaina, jolloin Kirsti, Saga ja Nano olivat seurana. Tiistai-iltana ajelimme vielä Marian ja Markon kanssa Nastolaan treenaamaan Elinan ja Katrin seuraksi. Tänään torstaina kävimme päiväkahvilla Kirstillä kävellen harjun kautta - olipa mukavaa! Meg oli BAT-treeneissä ja Ziipun kanssa tehtiin jotain pientä sisällä, kun satoi ja olemme sokerista.
-

-
Zip
Tokossa olemme jatkaneet seuruun liikkeellelähtöjä. Ne onnistuvat vaihdellen. Olen palkannut siitä, että vain olen lähtevinäni liikkeelle ja koira vähän liikahtaa. Kun pitää kontaktin, saa palkan. Seuruussa poikittaa, mutta siihen en ole puuttunut, jos kontakti on hyvä. Tarvitsisi varmaan jotain tehdä sillekin.

Vauhtijäävistä kiertojen yhteydessä olen aika ylpeä:) Stoppaa tosi nopeasti ja syöksyy maahan. Kivaa! Ruutua ja merkkiä olen tehnyt markkerilla. Nyt on alkanut jostain syystä vilkuilla taakseen ruutuun mennessä. Sitä pitää miettiä. Kapulan noudot ovat hyvät. Paikalla olojakin on hieman tehty, ovat olleet ok, tosin viimeksi meni lonkalle makuussa. Siihen aion puuttua heti, ettei mene samanlaiseksi kuin Megin kanssa.

Agissa Zip on tehnyt takaa leikkauksia ja sylkkäreitä sekä jumppasarjaa. Satu meni Zipun kanssa maanantaina, kun Petellä oli BATin koulutusvuoro - ja hienosti menikin.

Meg
Meg on tehnyt edelleen ohjatun suuntia. En ole päästänyt kapulalle, ellei suunta ole ollut hyvä. Nyt suunnat alkavat olla hanskassa, paria virhettä lukuunottamatta... Eilen Marko antoi pari vinkkiä taas harjoitteluun, joten jatkan siitä. Lisäksi olen tehnyt yhden tunnarin ja yhden idarin enkä sitten juuri muuta.

Eilen ke-aamuna tein vähän esineruutua harjulla. Kumpikin haki lapasen, Meg vähän kauempaa ja Zip lähempää (tosi hienosti molemmat). Meg pääsi etsimään vielä kameran kotelon (tätä ei kerrota Petelle:). Oli hauskaa kaikkien mielestä! 
-

-
Sain tekemäni viettiseminaarijutun takaisin Juha Korrilta tarkastettuna. Laitan sen pian kotisivuille ja linkin tänne - kunhan saan sivut päivitettyä eli toivon mukaan ensi viikolla.

Ei kommentteja: