7.4.2010

Tuplatreenipäivä

-
Aamulla kävin lenkillä ja treenaamassa Pennalassa. Seurana olivat Kirsti ja Päivi.

Zip
Tokossa tein ruutua markkerilla sekä merkkiä. Ruutu oli tosi hyvä, malttoi jäädä markkerille jo odottamaan palkkaa. Merkin aloitin pallon kanssa ja toisen lähetyksen tein ilman palloa takana, jolloin meni tosi hienosti merkin taakse seisomaan - ja kovaa, hui. Lopuksi vielä pari auton:) kiertoa ja siitä stoppeja ja maahanmenoja. Teimme vielä vähän agia: kontaktia metrin verran puomia alas. Juoksin ohi ja hyppelin, teki tosi hyvin! Vielä pari kujakeppiä, toinen vauhtiputken kautta sekä pari takana leikkausta.

Meg
Tein edelleen ohjatun suuntia. Hämynä oli nyt ruutu, jonka ohi piti juosta oikealle. Ekan kerran mokasi, sitten onnistui. Kun juoksi hyvin, sai hakea vasemman. Hakeminen tuottaa vielä päänvaivaa. Se kun vain juoksee eikä kuuntele. Siksi tein vielä kuuntelemistreeniä. Heitin meidän ja ruudun väliin noutokapulan. Lähetin ruutuun ja palkkasin hyvin. Lähetin sitten hakemaan ja tietty mokasi ja meni ruutuun. Näitä tehtiin muutaman kerran, kunnes alkoi sujua. Se ei oikeasti kuuntele, vaan päättelee itse. Näitä siis lisää paljon!

Illalla oli vielä P-HAUN:n pentukurssi. Zip teki muutaman sylkkärin, missä joutui vähän miettimään - ei ennakoinut kuin kerran. Vielä tehtiin parit kepit sekä kontaktiharjoitus. Pete oli yllättynyt, kun pystyi juoksemaan ohi. Zip on niin ihana ja pätevä!:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ai hitsi.. joko tollastakin kuuntelutreeniä voisi alkaa tehdä. Hyvä vinkki - kiitos taas!

PiaP