8.5.2010

Zip löytää tavarat metsästä

-
Naapurin Oskari tuli potilasta ja Zipua rapsuttamaan
-
Megin ollessa maailman kiltein potilas on Ziipu päässyt treenaamaan.

Tänään lauantaina olimme Arjan ja Zacin kanssa aamulla treenaamassa Hollolassa. Kokeilin huvikseni alokasluokkaa. Jäävät olivat oikein hyvät. Luoksetulossa on pientä säätämistä eteentulossa:) Hyppy oli ok, autoin ensin kädellä, sitten jo meni hyvin ja jäi hienosti seisomaan. Seuruu on aika kesken, mutta siinäkin päästiin palkkaamaan hyvästä kontaktista naksulla, joten eiköhän se johonkin malliin tule sekin. Ja tietty paikallamakuu on aika lailla tekemättä. Kiva oli kokeilla ja huomata, että kyllä se vain on jotain oppinut. Toki kaikki sivulletulot yms on vaiheessa. Ei reagoinut käskytyksiin. 

Lisäksi tehtiin ruutuja ja merkkiä markkerilla. Teki todella hyvin (tosin hurjalla vauhdilla niin että ruudun nauhatkin lensivät sinne tänne) eikä nyt kuikuillut taakseen. Kävelin sen luokse palkkaamaan. Metallia kantoi jostain syystä huonosti. En tiedä johtuiko siitä, että yritin ensin saada sitä metalli suussa merkille. Se hämäsi koiraa, vinkaisi ja pudotti kapulan. Kaikenlaista sitä pitää testailla...

Tokottelun jälkeen menimme tekemään esineruutua läheiseen metsään. Tallasimme 15 x 50 metrin kaistaleen. Arja vei Zipun nähden kolme esinettä metsään. Koira katseli Arjan perään ja kiljui innosta. Sitten istahti kun käskin ja oli ihan hiljaa rauhallisena. Kun päästin irti, lähti ihan tuulispäänä ja löysi heti ekan vasemmalta kuusen alta n 30 metristä. Se kiikutti tossun kaameaa vauhtia takaisin ja oli aivan tohkeissaan, kun kehuin sitä ylettömästi ja leikitin tossulla. Lähetin hakemaan toista esinettä ja senkin löysi nopeasti oikealla olevan kuusen alta. Se pysyy hyvin tallatulla alueellakin. Olipa hienoa katsoa sitä! Miten se tajuaa, mitä siellä pitää tehdä? Ehkä olen jotain tehnyt oikein pikkumetsiköissä:) Tulipa hyvä mieli koko päiväksi. Nyt on kova hinku lähteä tekemään peltojälkeä.

Illalla olimme hottilaisten kanssa katsomassa Sigman pentuja Vuokolla. Aivan ihania olivat!
-
Torstai-iltana Arja ja pojat kävivät kylässä ja pöljät Z&Z pääsivät irrottelemaan:)Ei kommentteja: