9.5.2010

Tokottelua ja esineitä

-
Aamulla käytiin Hollolan kentällä tokottelemassa Arjan ja Pyryn kanssa. Tein ruutua ja merkkiä markkerilla, seuruuta (Arja naksutteli, kun pää oli hyvässä asennossa), jäävät luoksetulossa sekä metallia. Tässä tulikin vähän takapakkia, sillä ei halunnutkaan nyt pitää metallikapulaa ollenkaan tai aika löllösti. Laitoin sen pari kertaa takaisin suuhun. En saanut kiertämään, mutta sain pitämään hetken hyvin. Zacin treenattua tein Zipulla uudelleen noutokapulan kanssa kiertoa. Ensin teki puulla ja sitten simsalabim myös metallilla. Metsku oli nyt oma, en tiedä oliko sillä vaikutusta.

Treenin jälkeen menimme taas esineruutumetsään. Veimme Ziipulle kaksi esinettä niin, että Pyry oli 50 metrissä ja huuteli sieltä koiralle. Päästin Zipun etsimään. Se löysi aika nopeasti pienen sukan ja oli todella innostunut. Toista esinettä ei löytänyt. Yritti kyllä sitkeästi, mutta tuli sitten pois. Emme viitsineet juoksuttaa sitä enempää, vaan Arja kävi nostamassa sille esinettä 30 metrissä. Lähti hyvin ja sitkeän puun ympärillä haistelun jälkeen kiikutti esineen minulle:) Pitää tehdä näyttämällä nyt jatkossa ja helpottaa, ettei innostu tekemään liian vaikeasti. Video esineruudusta
 

Iltapäivällä olimme anopilla ja Meg pääsi nauttimaan Arjan ja poikien päivähoitoseurasta. Jalan tossu pysyi hyvin koko päivän ja haava näyttää tosi siistiltä. Kiitos hoidosta Hollolaan!! Olipa kiva päivä. 

Ei kommentteja: