3.6.2010

Hämeenkosken mestaruuspronssia:)

-
Eilen keskiviikkona olimme kymmenen hottilaisen kanssa illalla toko-cupissa Hämeenkoskella, itselleni kovinkin tutulla pienellä paikkakunnalla.
-

Kuva: Nina Nihtilä

Teimme evl:n sekoitetussa liikejärjestyksessä kaksi liikettä kerrallaan (nopea ja rauhallinen liike). Kisapaikkana oli ihana nurmikko urheilukentällä. Samaan aikaan Pete oli vetämässä P-HAU:n pentukurssia ja otti Zipun mukaan treenaamaan.

Meg

Paikallamakuu
Oli todella hyvä, ei vaihtanut asentoa kertaakaan. Ehkä siitä on ollut apua, kun olen yrittänyt töniä sitä lonkalle. Nyt teki töitä eikä kellahdellut.

Metalli
Heitin liian kauas eikä koira löytänyt metallia heti ruohikosta. Hyvin takaisin, mutta jotenkin se varmaan luuli, että pieleen meni, kun meni istumaan taakseni poikittain:) Raukka!
Päivitys: katsoin videot ja höpöhöpö se mitään miettinyt. Kunhan vain katseli kavereita aidan takana ja ajatus katkesi!


Kuvat: Marko Osala

Seuruu
Pitkä kaavio - oli hyvä!
Päivitys: höpöhöpö, oli kaameaa seuruuta. Edisti, poikitti, töni ja vaikka mitä. Apua. 

Luoksetulo
Koira alkoi toisessa osiossa olla jotenkin jengoilla. Lähti ihan tosi kovaa ja pysähtyi kyllä kun karjaisin. Maahankin meni, mutta karjaista piti. Kaikki välit laukalla ja ihan hilkulla ettei ennakoinut.Kauko

Koira oli tosi alertti, mistä tykkäsin. Teki tosi hyvin vaihdot, mutta tuomari Kristiina näytti, että oli tullut viitisen senttiä eteenpäin. Se oli varmaan seisomasta maahanmeno ja seisomasta istumaan, kun tuli eteen.

Ruutu
Kolmannessa osiossa koira oli tosi kiihkeä. Meni merkille ja ruutuun yhtä kovaa ja veti ruudusta yli. Näki heti, että menee yli ja vaikka yritin huutaa ajoissa, myöhästyin. Sanoin uudelleen "ruutu" ja korjasi keskelle. Käsky-sanasta oli liikahtanut ruudussa ja nostanut takamustaan. Sivulle tuli tosi hienosti, vaikka vauhtia oli ihan liikaa.

Tunnari
Tässä sähellys sitten näkyi. Oli nostanut väärää, sivusta oli näkynyt. Toi kuitenkin oikean.

Ohjattu
Tässä otettiin oikea ja tietenkin koira meni keskelle. Pysähtyi käskystä, mutta vetkutellen ja haki oikean. Hyvä kun sain korjattua, mutta miten hitossa se ei opi? Ei auta kuin jatkaa vaan treenejä.


Idari
Tämä oli oikein hyvä. 

Päivitys: höpöhöpö, oli maailman hitain istuminen. Kaameaa.

Istuminen
Ok

Ekan kerran olin ihmeissäni Megin kanssa sen "liiallisen" vireen kanssa. Hämmästyttävää. En oikein tiennyt mitä olisin tehnyt. Vire näköjään nousee, kun näkee esim Flun tai Zacin touhuavan pallon kanssa tms. Meghän sijoittuu johonkin sivummalle, mistä se sitten kyylää innoissaan muiden tekemisiä. Ekassa osiossa oli vielä oma itsensä (olimme ekoja), mutta sen jälkeen se nousi ja sähläsi. Esim tuo tunnari ruudun jälkeen oli vaikea, vaikka yritin siinä käskeä tiukasti. No, katsotaan.

Oli aivan todella mahtava ilta. Kivaa seuraa, ihana auringonpaiste ja nurmikko. Ja mikä parasta, Kristiina lupasi järjestää uudet harjoituskisat vielä kesäkuussa. Nämä ovat tosi tarpeellisia. Hämeenkosken mestaruuden voittivat Marko ja Flu ja toisina Arja ja Zac:)) Vuokko ja Sigma tekivät upeaa työtä, mutta heillekin tuli pari virhettä. Huvittavaa oli, että Meg ja Zac tekivät samat virheet: ruutu yli, ohjattu keskelle ja väärän tunnarikapulan nosto. Ne varmaan olivat sopineet asiasta autossa etukäteen... tai ehkä Meg ei osaa sopia, vaan pakottaa!Päivitys:
Meg vetää mua höplästä, taas. Enkä edes huomaa mitään näköjään. Tekee ihan omiaan, itseään huvittavia juttuja. Täytyypä ottaa taas kurikuuri normielämässä. 

2 kommenttia:

Arja, Zac ja Morris kirjoitti...

Hih, mä luulen, että Meg kertoi marssijärkän Zacille jo heti sen hypäetssä autoon ;)

Me kirjoitti...

Niin se taisi tehdä Zacin ilmeestä päätellen:)