1.6.2010

Patarilla

-
Aamulla olimme Patarin nurmilla tokoilemassa Kirstin ja Reijan kanssa. 


Meg menossa ruutuun Päivin koulutuksessa - kuvaaja Marko Osala

Meg
Tein ensin idarin. Se oli muuten tosi hyvä, mutta Reija kommentoi istumisen olleen tosi hidas. Tein niitä muutaman auttaen kädellä. Oli ok.

Ruutu
sujui hienosti kahdesta suunnasta. Tein merkillä niin, että ensin palkkasin kierrosta ja sitten lähetin ruutuun, kun oli kiertänyt merkin ja tullut minua kohti. Ruudun paikka oli hieno molemmilla kerroilla.

Luoksetulon
tein läpijuoksuna. Tuli ihan hurjaa vauhtia. Oli muutenkin tosi vauhdikas koko treenin.

Ohjattu oli vaikea, sillä kapuloita ei juurikaan näkynyt pitkähköstä ruohosta. Tahtoi aina mennä matkalla olevalle keskikapulalle (joka näkyi), mutta teki myös oikein lopulta. Oli turhan vaikeaa. Mutta ehkä se nyt alkaa oikeasti tajuta. 


Zip

Aloitimme seuruulla vauhdista, oli ok, Reija naksutteli. Lisäksi tein ympyröitä. Ensin vähän aikaa suoraan, sitten  pieni ympyrä oikealle (hyvä, palkka), sitten suoraan ja ympyrä vasemmalle. Vasen on vaikea ja koira tahtoo jäädä selän taakse. Hyvin kuitenkin sain toimimaan. Illalla tein vielä vähän kotona ja paransi. Se ei vaan tajua vielä.

Ruutua
tein markkerilla. Teki tosi hyvin merkiltä molemmat suunnat ja odottaa hyvin paikallaan palkkaa.

Jääviä
teimme käskytyksellä, hyvin teki sekä maahanmenon että seisomisen.

Eteentuloja
tein pallon kanssa. Tekee oikein hyvin läheltä, mutta kauempaa vielä törmää:)

Tunnarissa Reija laittoi kapuloita hajalleen pitkään nurmeen ja niiden taakse vein oman kapulan. Ekalla kerralla nappasi väärän, mutta pudotti sen heti ja etsi omansa. Toisella kerralla ei enää miettinytkään muita, vaan etsi tosi sitkeästi ja palautti innolla. Hyvä!


Olipa ihana aamu, kun aurinkokin paistoi eikä ollut liian kuuma. Kiitos lenkki- ja treeniseurasta K & R!!

Päivällä vein Leevin lääkäriin hammaskivien poistoon. Loppupäivä kuluikin sitä vahtiessa ja kesäkukkia laitellessa. Huomenna töihin. Klups.

Ei kommentteja: