16.6.2010

Kisoja odotellessa

-
Eilen Pete kävi ensin tekemässä anti-liihottelutreeniä Megin kanssa Pennalassa. Oli ollut kovin itsevarma ja tehnyt omiaan kovasti kurveissa. Pete pääsi vähän huomauttamaan sille, että ohjaajakin voisi vähän kuunnella. Metkaa, että Meg on nyt niin tuhma agilityssakin:)

Illalla teimme kisanomaisen tokotreenin perhepuistossa hottilaisten voimin. Ympärillä oli paljon tosi hyvää häiriötä: jääkiekkoväki verkkasi ja juoksi ohi pari kertaa isolla porukalla, skeittarit olivat ihan lähellä kolistelemassa, frisbee-pelaajat vähän kauempana ja lisäksi ympärillä kävelee ihmisiä ja muita koiria. Ensin tehtiin alemmat, sitten ylemmät, pari liikettä per kehä kerrallaan. Olin molempien koirien kanssa. Zip oli vähän pihalla, mikä ei ole ihmekään, kun emme ole mitään tehneet. Paikallamakuu oli hyvä, mutta seuruu oli huono. Pää laski ja se ihmetteli vähän ympäristöäkin. Jäävät olivat ok. 

Meg edisti seuruussa ja vähän painoi. Argh. Luoksetulossa meni taas maahan kun piti pysähtyä seisomaan. Argh. Idarissa ei istunut, vaan jäi seisomaan. Argh. Ruudussa kävi saman tien maahan. Argh. Ohjattu oli ok oikealle, kehotin pitämään lopussa. Tunnari oli ok, tuli laukalla. Kaukossa taas tuli eteen s-m. Metalli oli hyvä:) Huoh. Oli kaikesta sähläyksestä huolimatta tosi kiva ilta. Käytiin juoksuttamassa koiria vielä pitkässä nurmikossa sivummalla. Meg löysi Dotin ja Dot oli ällistynyt, mihin se ilkeä kurppa-Meg on kadonnut. On taas hormonit kohdillaan ja muiden kanssa voi leikkiä.

Tänään P-HAU:n agikurssi päättyi. Pete oli vetämässä, kun olin itse työmatkalla. Zip pääsi tekemään vähän pikkuratoja ja Megin kanssa Pete oli tehnyt keppikulmia yms. 

Tämän jälkeen menimme vielä Arjan kanssa perhepuistoon tekemään tokot
Zip teki nyt ihan ok seuruuta, hienon ruudun ja merkin sekä luoksetulon pysähdyksiä pari. 
Meg
aloitti seuruulla, missä samoin piti huomauttaa painamisesta ja edistämisestä. Tunnarissa nosteli vääriä, kapuloita oli paljon. Toi kuitenkin oikean siististi. Teimme sen vielä uudelleen lopussa ja nyt muistutin olemaan nätisti. Hyvin etsi nyt ja palautti ravilla. Tää on vaikea. Ruutuun lähetin vauhdissa merkiltä ja paineli suoraan sinne, missä eilen oli ollut ruutu... Joo. Oikea ruutukin kyllä löytyi ja paikka oli hieno. Eikä mennyt maahan ennen aikojaan. Tein luoksetulon pysähdyksiä kierroissa eikä tehnyt yhtään virhettä. Ohjatussa lähti taas kunnolla vasemmalle, päätyi ruutuun ottamaan vauhtia ja haki kapulan sen jälkeen. Oikea oli hieno. Meg on nyt niin valtavan touhukas ja innostunut, kivaa.  Käytiin vielä kävelemässä pellolla ja koirat juoksivat innoissaan. 

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Isosti tsemppiä Petelle&Megille skaboihin!!! :) Me tullaa sunnuntaina turisteiksi kannustamaa & ottamaa oppia suomenparhailta.