9.7.2010

Hellelomailua

-
Seppelöity Zip
-
Tämä viikko ollaan oltu lomalla ja "nautiskeltu" helteestä. Lämmintä on ollut joka päivä yli 25 astetta, mikä on hieman verottanut päivän puuhailuja - kaikki mahdollinen tekeminen on ollut aamulla tosi aikaisin ja silti on ollut kuuma. Meillä oli vielä tämän viikon kylppärin kosteusvaurion kuivurit päällä, mikä on lisännyt hieman vielä tuota sisälämpötilaa. Uimassa on käyty lähes joka päivä sekä koirat että me. Lisäksi olemme käyneet kylässä ja meillä on käynyt vieraita, joten on ollut tosi kiva viikko. 

Treenattukin on eli tokoteltu muutamana aamuna Patarin nurtseilla ja aksattukin on sekä Ojangossa että Pennalassa. Apuna tokossa on ollut Kirsti, kiitos!

Meg
Tokossa Megulan kanssa on tehty ruutua, ohjattua, tunnaria ja kaukoa - ai niin ja vasemmalle käännöksiä. Ruudun kanssa tuli hieman ongelmia yllättäen, kun keksi että oikea paikka on ruudun vasemmassa reunassa. Markkerin kanssa sain korjattua hyvin. Ohjatussa olen vielä kiusannut keskikapulalla. Ensin se on ollut ihan omalla paikallaan ja siitä olen siirtänyt kohti haettavaa kapulaa. Tässä on tullut pari virhettä eli edelleen tuo keskikapula houkuttelee:( Nyt teen tämän pari viikkoa vain helppoja normiohjattuja, josko se itseluottamus siitä nousisi. Kaukoissa olen muistutellut takajalkojen paikallaan pysymistä etenkin s-m. Toisinaan tekee ok, toisinaan ei... Tunnarissa meillä on ollut aika paljon kapuloita hajallaan ja olen vahtinut vieressä. Heti jos olen kauempana, alkaa hätäillä. Vaikeaa tuon koiran kanssa on saada se tajuamaan, että jokin asia on TÄRKEÄ ja siihen pitäisi suhtautua VAKAVASTI. Hurja into sillä on ollut tehdä, vaikka on ollut vaikeitakin juttuja. 

Tiistaina oli Ojangossa agilitytreenit, mitkä veti Niinu. Treenit menivät oikein hyvin ja Meg oli hyvässä iskussa. Pete oli tyytyväinen. Torstai-iltana Pennalassa oli epikset, missä Pete muistutteli kontakteista. Ekalla radalla paineli vain häntä tötteröllä läpi, mihin Pete ei ollut ollenkaan tyytyväinen. Toinen rata oli ok.
-
-
Zip

Tokossa Ziipu on tehnyt seuruuta Kirstin käskyttäessä. Se sujuu jo aika hyvin, tosin silloin tällöin kontakti vielä karkaa vähän. Olemme tehneet myös tunnaria niin, että olen laittanut oman kapulan muiden sekaan ruohon alle. Hyvin on tehnyt ja käyttänyt nenää:) Ruutua on myöskin tehty jopa evl-tyyliin. Ruudussa on markkeri, muuten ei kyllä löydä paikkaa vielä. Merkki on aikas hieno. Eteentuloja on tehty paljon, kapulan kanssa ja ilman. Kaukoja on opeteltu myös vähän kauempaa. Pakitan koiran ensin, käsken maahan ja siitä istumaan. Palkaksi saa lähteä kiertämään tai heitän sille palkan. Aika kivasti ja nopeasti tekee siirtymät. Seisominen on vielä ihan tuntematon asia. Jäävät ovat hyvällä mallilla. Paikallamakuu lienee aika varma, tosin siinä ei malta ihan olla samassa asennossa koko aikaa, vaan saattaa vaihtaa lonkalle. Pitäisi tehdä kaikkea niin paljon. 

Agilityssa Zip on päässyt tekemään kotipihassa keppejä pari kertaa, treeniaiheena avokulmat. Yhtenä aamuna oli Pennalassa ja teki kontakteja, ihan mukavasti tulee markkerille ja toimii jo ilman sitäkin.  Lisäksi oli mukana Ojangossa, missä teki pientä rataa. Pennalassa pääsi ekaa kertaa mölleihin. Oli kiva rata, missä saattoi jättää kontaktit väliin.  Video ekasta "kisasta":) (kiitos Satu!)


Episten jälkeen ajeltiin iltauinnille Virenojalle


Zip hyppää ja järvi jakautuu:)
2 kommenttia:

Emppu kirjoitti...

Hieno tuo järvenjakautumiskuva! :)

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä Zipin agimeno loistavalta..hienoa.t OULU Tarja ja Zici